CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Vacature: Financial Controller

Vacature: Financial Controller

Lees in dit nieuwsitem meer over onze nieuwe beschikbare vacature.

Wij zijn op zoek naar een zeer bevlogen, ondernemend en actieve financial controller die de groei van CAST, hét handelsplatform voor schoenen, sport en mode helpt in een verdere professionaliseringsslag. Jij bent flexibel, kent de markt én weet je weg in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van systemen en efficiënt werken. Factuur inboeken? Dat doe je even tussendoor. Rapportage draaien en analyseren? Dat heb je snel gedaan en weet je vinger op de juiste plek te leggen. Je bent bekend met aangiftes bij de belasting en als je zaken niet direct weet ben je bereidt om dit direct met collega’s of onze accountant af te stemmen. Je bent discreet en kunt op personeelsgebied de juiste ondersteuning bieden om iedereen ruim vóór het einde van de maand weer van een volle bankrekening te voorzien.

Je bent gewend om in hectiek en dynamiek te werken. Wij werken met veel vaste klanten (leden), maar zeker ook met nieuwe klanten waarbij je snel schakelt en snapt wat een klant van ons verlangd als organisatie. Naast het faciliteren van vaste showrooms voor schoenenmerken uit binnen- en buitenland organiseren we ook hippe events voor de Nederlandse mode industrie. Dit doen we onder de naam Preview (www.cast.nl/preview) Ben jij al geinteresseerd in deze rol? Naast het standaard administratieve werk dat je gaat doen, ga je ook meedenken om een nieuwe CRM (als kartrekker) te gaan implementeren! Hoe gaaf is dat?

Daarom zijn wij per januari 2024 op zoek naar een financieel professional die beschikt over minimaal twee jaar ervaring. Je gaat deel uitmaken van een klein en zeer betrokken enthousiast team. Jij begrijpt hoe een boekhoudschema werkt en hebt enorme zin om deel uit te maken van Team CAST/Preview.

Lees hier meer bij interesse in de vacature

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...