BrandPortal voor retailers

Op deze pagina lees je informatie over de CAST BrandPortal. Een online verlengstuk van de fysieke functie van CAST. Je opent de BrandPortal omgeving via onderstaande button. 

BrandPortal  Registreren 

Sinds enkele jaren zet CAST de route van handelscentrum naar handelsplatform in. Centraal hierin staat de individuele benadering voor zowel retailers als merken met als doel collectief voordeel. Als retailer heb je nu toegang tot relevante productinformatie over de aangesloten merken en kun je laagdrempelig contact leggen met nieuwe merken. De BrandPortal bevindt zich momenteel in de beginfase, er zullen steeds meer merken online deelnemen.

Let op: je hebt een geldige inlog nodig om een bezoek te brengen aan deze pagina. Heb je nog geen account?
Registreer je dan eerst. 

producten-bekijken-kopie-tekengebied-1.png

ONTDEK NIEUWE MERKEN

Met de introductie van de BrandPortal kunnen retailers elk seizoen online en effectief oriënteren bij zowel nieuwe als bekende merken. Op de BrandPortal pagina vind je alle collecties van de merken waar jij toegang tot hebt en op elke merkenpagina vind je deze informatie op individueel niveau. Op deze manier heb je de mogelijkheid om nieuwe merken te bekijken en breder & laagdrempeliger te oriënteren. 

Deze afbeelding dient als voorbeeld.

product-liken-tekengebied-1.png

MAAK EEN SELECTIELIJST

Als retailer heb je de mogelijkheid producten te ‘liken’ door op het hartje bij het getoonde product te klikken. Op deze manier verzamel je deze producten automatisch in jouw eigen selectielijst waarin je in één oogopslag kan zien in welke producten je geïnteresseerd bent. Gebruik deze tool zeker om inzicht te creëren in jouw interesses tijdens het voortraject van het inkopen!

toegankelijkheid-2-01.png

TOEGANG AANVRAGEN

Merken hebben zelf zeggenschap of zij hun assortiment online tonen of dat zij deze afschermen. Indien het merk haar assortiment niet vrij toegankelijk toont, kan je gemakkelijk toegang aanvragen om het assortiment online in te zien. Klik hiervoor op de button 'vraag toestemming' en je aanvraag wordt verstuurd. De leverancier kan de aanvraag accepteren of weigeren. Hierover ontvang je automatisch bericht. Heb je vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact op met de leverancier.

plan-een-afspraak-tekengebied-1-tekengebied-1.png

PLAN EEN AFSPRAAK

Op de productpagina van het assortiment vind je de contactgegevens van elke leverancier. Zo kan je gemakkelijk contact leggen. Heb je interesse in de producten van het merk? Of heb je vragen? Neem gerust contact op en plan een afspraak in de showroom!

 

VRAGEN?

Heb je vragen of opmerkingen over de werking van de BrandPortal? Neem dan gerust contact op.

BrandPortal Contact

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...