BrandPortal voor retailers

De BrandPortal is hét online oriëntatieplatform voor de Schoenen-, Sport- en Modebranche. Benieuwd naar de nieuwste collecties? Je opent de BrandPortal via onderstaande button. 

BrandPortal  Registreren 

Sinds enkele jaren zet CAST de route van handelscentrum naar handelsplatform in. Centraal hierin staat de individuele benadering voor zowel retailers als merken met als doel collectief voordeel. Als retailer heb je nu toegang tot relevante productinformatie van de aangesloten merken en kun je laagdrempelig contact leggen met nieuwe merken. Er zullen steeds meer merken online deelnemen. 

Let op: je hebt een geldige inlog nodig om een bezoek te brengen aan deze pagina. Heb je nog geen account?
Registreer je dan eerst. 

shoe.png

ONTDEK NIEUWE MERKEN

Via de BrandPortal kun je elk seizoen online en effectief oriënteren bij zowel nieuwe als bekende merken. Op elke merkenpagina vind je de collectie van het merk individueel en op de collectiepagina vind je de collecties van alle aangesloten merken bij elkaar. Ontdek nu de nieuwste collecties en laat je inspireren! Benieuwd naar meer? Er zullen steeds meer merken online deelnemen.

heart.png

MAAK JOUW EIGEN SELECTIELIJST


Like jouw favoriete producten door op het getoonde hartje bij het product te klikken. Op deze manier verzamel je deze producten automatisch in jouw eigen selectielijst waarin je in één oogopslag kan zien in welke producten je geïnteresseerd bent. Gebruik deze tool zeker om inzicht te creëren in jouw interesses tijdens het voortraject van het inkopen!

contact.png

NEEM GEMAKKELIJK CONTACT OP


Op elke productpagina van de verschillende collecties vind je de contactgegevens van de betreffende leverancier(s). Zo kan je gemakkelijk contact opnemen. Heb je interesse in de producten van het merk? Of heb je vragen? Neem gerust contact op en plan een afspraak in de showroom! We zien je graag in CAST en maken van inkopen weer een ouderwets feestje!

 

VRAGEN?

Heb je vragen of opmerkingen over de werking van de BrandPortal? Neem dan gerust contact met ons op.

BrandPortal Contact

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...