CAST bezoeken

Ben je retailer en ben je op zoek naar leuke (nieuwe) merken? Kom dan langs bij CAST! 

Ontdek onze 150+ showrooms

CAST is gevestigd in het centrum van Nederland en hét handelsplatform voor schoenen, sport en mode. Met een vast aantal inkoopdagen kun je als inkoper ieder inkoopseizoen terecht om de nieuwe en doorlopende collecties te bekijken en in te kopen op voororder of uit voorraad. CAST presenteert zich als een modern indoor- centrum en heeft een oppervlakte van 20.000 m2. Gezamenlijk presenteren de vertegenwoordigingen van binnen- en buitenlandse fabrikanten, agenten, importeurs en groothandelaren in 160 showrooms een internationaal aanbod van meer dan 500 merken.

Openingstijden
CAST is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17.00 uur.
Tijdens open dagen (09.00 - 17.00 uur) zijn alle showrooms geopend en kun je zonder afspraak leveranciers bezoeken. Op andere dagen is het raadzaam vooraf een afspraak te maken of de interactieve plattegrond te controleren om er zeker van te zijn dat de leveranciers aanwezig zijn.

Interactieve plattegrond
Bekijk onze interactieve plattegrond om te bekijken welke showrooms op dit moment geopend zijn.

Beurzen en evenementen
CAST huisvest niet alleen permanente exposanten maar organiseert ook elk seizoen beurzen waaraan gastexposanten deelnemen. De data waarop er beurzen en evenementen plaatsvinden kun je bekijken in het openingsprogramma.

Wil jij jouw merk(en) extra in de kijker zetten? Bekijk dan de mogelijkheden voor deelname aan (één van) onze segmentdagen.

Segmentdagen
Per seizoen zijn er vier segmentdagen met de focus op On Track, Kids, Comfort en Lederwaren. Tijdens deze dagen ligt de focus op één specifiek segment uit de schoenenmarkt. Naast de vaste exposanten kun je deze dagen ook gastexposanten bezoeken die zich richten op de specifieke productgroep.

Er is gekozen voor segmentdagen om op een efficiëntere manier leverancier en winkelier met elkaar in contact te brengen. Alle segmenten komen samen op de 3-daagse Schoenendagen (let op: alleen op maandag en dinsdag gastexposanten aanwezig).

PREVIEW 
PREVIEW is sinds juli 2020 een nieuw initiatief van CAST in samenwerking met enthousiaste mode-agenturen. Inmiddels zijn er al vier succesvolle herenedities geweest en was in 2023 de eerste dameseditie. Met het organiseren van deze mode ‘voorkijk’ dagen slaat CAST een nieuwe weg in om Nederlandse inkopers in de mode met nieuwe collecties te inspireren.
Meer informatie: www.cast.nl/preview 

Registratie en toegang
CAST is uitsluitend toegankelijk voor geregistreerde retailers. Indien je gegevens nog niet bekend zijn bij CAST kun je je aanmelden bij de receptie of online een account aanmakenEnkel bezoekers met een geldig KVK-nummer + schoenen, sport & modebranche krijgen toegang.

Download de app

Haal nóg meer uit je bezoek met de CAST-app.

  • Inchecken bij je bezoek aan CAST met één druk op de knop
  • Altijd en overal toegang tot alle exposantengegevens
  • Profiteer van leuke voordelen
  • Gemakkelijk de interactieve plattegrond bekijken via je telefoon en zien wie er aanwezig zijn

AppstorePlaystore

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...