Missie & Visie

 

Missie & Visie

Missie
CAST staat voor het verbinden tussen verkopers en inkopers binnen de schoenen-, sport- en modebranche. Door initiatiefrijk en ondernemend te zijn in het organiseren van beurzen en evenementen en het inspireren van ondernemers die fysiek en digitaal in aanraking komen met het handelsplatform. Vernieuwing en innovatie dragen hier sterk aan bij. Dit alles met een eigen visie op de business, gebaseerd op gezamenlijke ervaringen. Een tikkeltje eigenzinnig maar wel volledig in branchebelang.

Visie
CAST wil zich op internationaal/ Europees niveau profileren als hét handelsplatform waar schoenen, sport en mode samenkomen om gebruik te maken van showrooms om zaken te doen, knowrooms om kennis op te halen en te delen en wow-rooms om geïnspireerd te raken. Dit zowel fysiek als digitaal. Belangrijk hierbij is het toezicht op het standaardiseren van product data ten behoeve van een eerlijk speelveld. Alles met het oog op balans in duurzaamheid, circulariteit en commercialiteit.

De waarden van CAST

 

 • VERBINDEND
  CAST houdt zich aan zijn afspraken en maakt waar wat het beloofd. CAST is een verbindend orgaan middenin het hart van de schoenen-, sport- en modebranche. 
 • VERNIEUWEND
  CAST is altijd in beweging. Dat betekent dat je elke keer weer wordt verrast in een inspirerende omgeving met de laatste informatie en inspiratie.
 • INITIATIEFRIJK
  CAST heeft een ondernemende mentaliteit. Alleen door te doen bereik je resultaten. Dus komt CAST met concrete initiatieven en acties.
 • EIGENZINNIG
  CAST heeft een eigen visie op de business. Gebaseerd op de gezamelijke ervaringen en kennis van de leden en haar klanten. CAST is een ‘voorloper’ en inspirator.

3 fundamenten van CAST

Showrooms <-> Business

Knowrooms <-> Kennis

Wowrooms <-> Inspiratie

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...