Parkeerinfo


Parkeren bij CAST

CAST ligt in het midden van Nederland, direct aan de A2 en is makkelijk bereikbaar met de auto. Lees hieronder meer info over onze parkeergelegenheden.

Kentekengeristratie
De inrit is voorzien van kentekenregistratie. De slagboom opent automatisch als je komt aanrijden. Let op: Je ontvangt geen ticket meer! Vervolgens kun je parkeren in onze overdekte parkeergarage P1 of P3. De parkeergarage is 24/7 geopend. P2 is uitsluitend voor abonnees.

Parkeertarief
De eerste 1,5 uur = gratis
Vervolgens is het €1,- per uur met een maximum van €5,- per dag.

Betaling
Ook bij het uitrijden word je kenteken herkend aan de slagboom. Het tarief wordt ter plekke berekend voor de geparkeerde tijd (eerste 1,5 uur is gratis). Je kunt vervolgens vanuit je auto bij de uitrijzuil naast de slagboom betalen met bankpas of creditcard (geen cash mogelijk).

Het is ook mogelijk om te betalen bij de betaalautomaat. Deze staat naast de receptie van CAST. Tevens staat er een betaalautomaat bij de entree naar het Fletcher Hotel in garage P1. Toets je kenteken op de betaalautomaat in en reken af met je bankpas of creditcard (geen cash mogelijk). Het systeem registreert de betaling en bij het uitrijden gaat de slagboom automatisch open.

Uitrijkaart
Uitrijkaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van CAST. Indien je een uitrijkaart hebt: rijd door tot aan de slagboom en houd de uitrijkaart voor de barcodescanner op de uitrijzuil.

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...