CAST BRAND PORTAL

Op deze pagina lees je informatie over de CAST brand portal. Een online verlengstuk van de fysieke functie van CAST. Ben je geïnteresseerd in het deelnemen aan de brand portal? Of heb je vragen/opmerkingen over de werking van de brand portal? Neem dan gerust contact op via onderstaande button.

Contact Aanmelden

Sinds augustus 2021 is het management van CAST actief gestart met het ontwikkelen van deze brand portal. Door als merk hieraan deel te nemen vergroot je je relevantie én online zichtbaarheid op hét handelsplatform voor de schoenen-, sport- en modebranche. Lees hieronder alle voordelen aan een deelname aan de brand portal. 

producten-bekijken-tekengebied-1-03.png

INSPELEN OP DIGITALE ONTWIKKELINGEN

Door deel te nemen aan de brand portal speel je als merk in op een belangrijke verschuiving in de b2b salesfunnel. Uit onderzoek van McKinsey & Company blijkt dat in 2019 65% van de b2b klanten online oriënteerd. Deze verschuiving is sinds de komst van het coronavirus alleen maar sterker geworden.

 

producten-bekijken-tekengebied-1-02.png

RELEVANTIE & ONLINE ZICHTBAARHEID

Door (een deel) van jouw collectie online te tonen vergroot je als merk je relevantie en online zichtbaarheid op cast.nl. Je toont relevante informatie aan zowel bestaande als potentiële klanten. Deze (potentiële) klanten kunnen laagdrempelig kennis maken met nieuwe merken en bijhorende nieuwe collecties.

producten-bekijken-tekengebied-1-01.png

STIMULEER FYSIEKE
BEZOEKEN

Door in de oriëntatiefase online sterk aanwezig te zijn in stimuleer je als merk de fysieke bezoekersstroom naar jouw merk. Je toont op een laagdrempelige manier jouw producten en (potentiële) klanten kunnen gemakkelijk contact leggen via buttons op jouw productpagina. Op deze manier worden online & offline kanalen toegepast en hanteer je als merk een multi-channel strategie.

producten-bekijken-tekengebied-1-04.png

CREËER INZICHT IN BEZOEKERSGEDRAG

Een deelname aan de brand portal zorgt ervoor dat je als merk online veel inzicht in bezoekersgedrag kan verkrijgen. Erg interessant om online zoekgedrag te vergelijken met de informatie die je fysiek meekrijgt. Op basis van deze data kan je data-driven te werk gaan!

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bij het deelnemen aan de CAST brand portal ga je automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden. Bij vragen of opmerkingen, neem gerust contact op.  

Algemene licentie en dienstverleningsvoorwaard

 

 

 

 

 

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...