BrandPortal voor exposanten

Op deze pagina lees je informatie over de CAST BrandPortal. Een online verlengstuk van de fysieke functie van CAST. Ben je geïnteresseerd in het deelnemen aan de BrandPortal? Of heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op via onderstaande button.

Contact Aanmelden

Sinds enkele jaren zet CAST de route van handelscentrum naar handelsplatform in. Centraal hierin staat de individuele benadering voor zowel retailers als merken met als doel collectief voordeel. Door als merk deel te nemen aan de BrandPortal vergroot je je relevantie én online zichtbaarheid op hét handelsplatform voor de schoenen-, sport- en modebranche. Lees hieronder alle voordelen aan een deelname aan de BrandPortal.

Heb jij geupload en wil jij je eigen collectie inzien? Klik dan hier.

producten-bekijken-tekengebied-1-03.png

INSPELEN OP DIGITALE ONTWIKKELINGEN

Door deel te nemen aan de BrandPortal speel je als merk in op een belangrijke digitale ontwikkelingen. Uit onderzoek van McKinsey & Company blijkt dat in 2019 65% van de b2b klanten online oriënteerd. Deze verschuiving is sinds de komst van het coronavirus alleen maar sterker geworden. Ook door het huidige personeeltekort is het voor retailers erg fijn om op eigen timing online te oriënteren. 

 

producten-bekijken-tekengebied-1-02.png

TOON EEN GREEP UIT JOUW (NIEUWE) COLLECTIE

Door (een deel) van jouw collectie online te tonen vergroot je als merk je relevantie én online zichtbaarheid op cast.nl. Je toont relevante informatie aan zowel bestaande als potentiële klanten. Deze (potentiële) klanten kunnen laagdrempelig kennis maken met nieuwe merken en bijhorende nieuwe collecties.

producten-bekijken-tekengebied-1-01.png

STIMULEER FYSIEKE
BEZOEKEN

Door in de oriëntatiefase online sterk aanwezig te zijn stimuleer je als merk de fysieke bezoekersstroom naar jouw merk. Je toont op een laagdrempelige manier jouw producten en (potentiële) klanten kunnen gemakkelijk contact leggen via buttons op jouw productpagina. Op deze manier worden online & offline kanalen toegepast en hanteer je als merk een multi-channel strategie.

producten-bekijken-tekengebied-1-04.png

CREËER INZICHT IN BEZOEKERSGEDRAG

Een deelname aan de BrandPortal zorgt ervoor dat je als merk inzicht in online bezoekers- en zoekgedrag kan verkrijgen. Erg interessant om online zoekgedrag te vergelijken met de informatie die je fysiek meekrijgt. Wat zijn online de meest bekeken producten? Op basis van deze data kan je data-driven te werk gaan!

CONTACT

Heb je vragen of opmerkingen over de werking van de BrandPortal? Neem dan gerust contact op via onderstaande button.

Contact

 

 

 

 

 

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...