BrandPortal voor exposanten

De BrandPortal is hét online oriëntatieplatform voor de Schoenen-, Sport- en Modebranche. Heb je interesse in een deelname aan de BrandPortal? Neem dan gerust contact op.

Contact Aanmelden

Sinds enkele jaren zet CAST de route van handelscentrum naar handelsplatform in. Centraal hierin staat de individuele benadering voor zowel retailers als merken met als doel collectief voordeel. Door als merk deel te nemen aan de BrandPortal vergroot je je relevantie én online zichtbaarheid op hét handelsplatform voor de schoenen-, sport- en modebranche. Lees hieronder alle voordelen aan een deelname aan de BrandPortal.

Let op: als merk heb je alleen toegang tot jouw eigen collectie. Heb jij je collectie geüpload en wil je jouw eigen collectie inzien? Klik dan hier.

1000x1000-tekengebied-1-04.png

SPEEL IN OP DIGITALE ONTWIKKELINGEN


Door deel te nemen aan de BrandPortal speel je als merk in op een belangrijke digitale ontwikkelingen. Tegenwoordig mag en kan een goede online positionering niet meer ontbreken. Ook door het huidigepersoneelstekort is het voor retailers erg fijn om op eigen timing online te oriënteren. 


1000x1000-tekengebied-1-05.png

TOON EEN GREEP UIT JOUW (NIEUWE) COLLECTIE


Door jouw collectie online te tonen vergroot je als merk je relevantie én online zichtbaarheid op cast.nl. Je toont relevante productinformatie aan zowel bestaande als nieuwe klanten. Ook stimuleer je bezoeken naar jouw fysieke showroom. Zo hanteer je een multi-channel strategie.

1000x1000-tekengebied-1-06.png

PROMOOT JOUW MERK VIA DE KANALEN VAN CAST


Wanneer jij jouw nieuwe collectie toont op de BrandPortal promoten we jouw merk graag via de kanalen van CAST. Social media, nieuwsbrieven of nieuwsitems? Samen zorgen we voor een passende promotie en dat jouw merk in de spotlight komt bij onze 1300 aangesloten retailers. 

1000x1000-tekengebied-1-07.png

CREËER INZICHT IN BEZOEKERSGEDRAG


Een deelname aan de BrandPortal zorgt ervoor dat je als merk inzicht in online bezoekers- en zoekgedrag kan verkrijgen. Erg interessant om online zoekgedrag te vergelijken met de informatie die je fysiek meekrijgt. Op basis van deze data kan je data-driven te werk gaan!

CONTACT

Heb je vragen of opmerkingen over de werking van de BrandPortal? Neem dan gerust contact op via onderstaande button.

Contact

 

 

 

 

 

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...