CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

(Sport) samenwerking heeft een platform nodig

(Sport) samenwerking heeft een platform nodig

De retailmarkt waarin we werken is uitdagend. Onzekerheid, snelle veranderingen in het consumentengedrag en trends vragen naast flexibiliteit om duidelijkheid.

Multibrand winkels (steen en/of online) zullen naast de merkwinkels en private labels aanbieders hun plaats in de keten kunnen behouden als ze blijven innoveren en de kracht van data omarmen. Kortom, groot- en detailhandel zullen nog meer en beter samen moeten werken. 

SPORT | OUTDOOR 
De lange termijn focus vanuit CAST om de sport/outdoor branche naar Nieuwegein te brengen blijft ongewijzigd. Met de toekomstplannen die CAST in samenspraak met de eigenaar van het huidige pand in Nieuwegein heeft ten aanzien van nieuwbouw willen ze een sterk collectief van merken en leveranciers bij elkaar brengen. Hierin speelt gezamenlijkheid een enorme grote rol.

ONLINE & FYSIEK 
Het hoofddoel van CAST is: 'Hét online & fysieke platform voor de schoenen-, sport- en mode-industrie met een sterke focus op de fysieke locatie zijn'. Online inspanning optimaliseert en stimuleert fysieke bezoeken naar het handelsplatform.

VOORDELEN CAST 

  • CAST is een vereniging: onafhankelijke partner, uitsluitend werkzaam voor de branche.
  • CAST heeft een ruime oppervlakte van 20.000 m2, waarvan 2.300m2 eventruimte.
  • CAST is zeer goed te bereiken, gevestigd in het midden van Nederland, te Nieuwegein.
  • CAST zet hospitality op de eerste plek, zowel exposanten als bezoekers ervaren dit het hele seizoen door. 
  • CAST handelt onafhankelijk en zeer deskundig, waardoor er strategisch goede en relevante stappen gemaakt worden. 

DIGITAAL | MULTICHANNEL 
CAST ziet dat naast de fysieke showrooms ook online oriënteren en digitale showrooms een onmisbaar instrument zijn. Om de samenwerking tussen groot- en detailhandel te optimaliseren is CAST al enkele jaren bezig om de vertaalslag van hetgeen wat zij fysiek doen ook digitaal te realiseren. Een initiatief waarin je als merk je (focus)producten onder de aandacht brengt bij de retailer via de digitale weg.

MEER INFORMATIE
Wil jij als (sport) leverancier meer informatie? Wij nodigen je graag uit voor een afspraak in Nieuwegein om te luisteren naar jouw wensen en te onderzoeken op welke wijze we jouw ambities kunnen ondersteunen.

Contact: Hans van Breukelen
info@cast.nl 


Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...