CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Ontwikkel ook je vaardigheden en kennis!

Ontwikkel ook je vaardigheden en kennis!

Speciaal voor mensen die werkzaam zijn in de schoenenbranche, organiseert Detex Opleidingen vanaf augustus 2023 interessante schoen-gerelateerde trainingen en opleidingen bij CAST.

Daniëlle Mulders, dé schoenspecialist van Detex Opleidingen, deelt graag haar kennis met jullie! Daniëlle is afgestudeerd aan TMO Fashion Business School (1996) en werkt eigenlijk heel haar leven al in de schoenenbranche. In 2008 heeft ze haar eigen onderneming in advies, coaching en training opgestart. Het bedrijf was destijds gericht op de schoenenbranche, maar tegenwoordig is de mode- en sportbranche en bruidsmode hier ook bij gekomen. Wil jij meer weten over Daniëlle? Lees hier verder! 

Trainingen & Opleidingen
Blijf jezelf onderscheiden met up to date kennis binnen jouw vakgebied. Met alle ontwikkelingen binnen de schoenenbranche blijf je dankzij de trainingen en opleidingen van Detex op de hoogte van de nieuwste trends, materialen en technologieën. Verras je klanten en vergroot je waarde als professional! Of je nou eigenaar, winkelmedewerker, manager of marketeer bent, de opleidingen en trainingen van Detex zijn toegankelijk voor iedereen en op elk niveau beschikbaar. 

Bron: Detex Opleidingen

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...