CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

LAST CALL | Nog enkele plekken vrij voor de opleiding Schoenadviseur

LAST CALL | Nog enkele plekken vrij voor de opleiding Schoenadviseur

Speciaal voor mensen die werkzaam zijn in de schoenenbranche, organiseert Detex Opleidingen vanaf augustus 2023 interessante schoen-gerelateerde trainingen en opleidingen bij CAST.

Trainingen & Opleidingen
Blijf jezelf onderscheiden met up to date kennis binnen jouw vakgebied. Met alle ontwikkelingen binnen de schoenenbranche blijf je dankzij de trainingen en opleidingen van Detex op de hoogte van de nieuwste trends, materialen en technologieën. Verras je klanten en vergroot je waarde als professional! Of je nou eigenaar, winkelmedewerker, manager of marketeer bent, de opleidingen en trainingen van Detex zijn toegankelijk voor iedereen en op elk niveau beschikbaar. 

Opleiding Schoen adviseur 
De opleiding Schoen Adviseur biedt een unieke kans om je kennis en vaardigheden in de schoenenbranche te vergroten. Als schoen adviseur speel je een essentiële rol in het helpen van klanten bij het vinden van de juiste schoenen die passen bij hun behoeften en stijl. Met deze opleiding krijg je een diepgaand inzicht in de laatste trends, materialen en fabricageprocessen, evenals een grondige kennis van de verschillende pasvormen en specifieke kenmerken van dames-, heren- en kinderschoenen. Bovendien ontwikkel je verkoopvaardigheden die je in staat stellen om klanten optimaal te adviseren en tevreden te stellen. Door te kiezen voor de opleiding Schoen Adviseur investeer je in jezelf en leg je een solide basis voor een succesvolle carrière in de schoenenbranche.

Meer informatie Direct inschrijven

Andere trainingen: 

Bron: Detex Opleidingen

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...