CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

(Grote) veranderingen in CAST 2023-2

(Grote) veranderingen in CAST 2023-2

Afgelopen maanden hebben de aannemers, schilders en leveranciers bij CAST niet stilgezeten. Sinds lange tijd zijn er niet zoveel (grote) veranderingen in korte tijd geweest. Er zijn weer verschillende showrooms verhuisd, verbouwd, merken weggegaan en daarvoor nieuwe merken in de plaats gekomen! Lees in dit nieuwsitem meer over alle veranderingen in CAST voor SS24!

- VERBOUWINGEN / VERHUIZINGEN

Grote verbouwing FROS | Brandfusion
De grootste verbouwing die de afgelopen maanden heeft plaatsgevonden is de verhuizing van FROS International van de vleugel naar de 1e verdieping. Alle merken van FROS zijn nu nog dichter bij elkaar te vinden in een mooie grote ruimte van 1.000m2. Waar voorheen 10 losse showrooms waren is nu één grote showroom te vinden. De merken die je er kunt vinden zijn: Reebok (nieuw), Teva, Cotopaxi, Reef, Havaianas, Hunter, Warmbat, Munich, Nine West & Victoria. Het merk Greve is niet verhuisd en nog steeds te vinden in de oude showroom op de begane grond.

Giga | AQA in nieuwe showroom
Door de verbouwing van FROS is Giga/AQA een showroom ‘opgeschoven’. Ze zijn nu te vinden in een mooie nieuwe showroom naast Ecco (showroom 244). De showroom heeft een frisse en moderne uitstraling gekregen.

Gastexpo uitgebreid met 300 m2
Door de grote toenemende interesse in de mode-events PREVIEW heeft CAST besloten om extra beursruimte te creëren. Op deze manier kunnen er meer stands/merken deelnemen aan de events die elk seizoen georganiseerd worden. Op 3 en 10 juli 2023 stond deze nieuwe ruimte vol met mooie kledingmerken.

preview-women2032.jpg

HEYDUDE | Crocs
Birkenstock heeft plaatsgemaakt voor HEYDUDE en Crocs in showroom 086. De samenwerking kwam niet uit het niets. Hooijer Footwear Group is namelijk sinds een jaar distributeur van HEYDUDE, dat sinds 2022 onder Crocs, Inc. valt. “We zijn verheugd om nu ook de distributie van Crocs op ons te nemen voor de GAB-markt. Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid om ons productaanbod te verrijken met een merk dat geliefd is bij consumenten en over de hele wereld”, aldus Bart Hooijer, commercieel directeur bij Hooijer Footwear Group.

Mephisto verhuist

Mephisto is vanaf nu te vinden in showroom 002 op de begane grond. Terwijl de modellen met hun tijd meegaan, blijft de producent vasthouden aan de schoonheid waar het bij schoenen om draait: het moet goed zitten, nog beter staan en als de beste lopen! 

- NIEUW IN CAST

K-Swiss | Palladium
De merken K-Swiss en Palladium zijn weer terug in CAST en druk bezig met het varen van een nieuwe koers voor de merken in Nederland. Ontdek de nieuwste collecties nu in showroom 201-203.

Lovely Stuff
Fashion Agent Lovely Stuff is vanaf nu te vinden in showroom 262. Ontdek de nieuwste dameskleding collecties van de merken: Elsewhere, Luukaa, Alembika, Ozai N Ku & Amma. 

Cruyff Junior
Ook nieuw in CAST zijn de kinderschoenen van Cruyff Junior. De nieuwste collectie is te vinden in showroom 062 bij Vingino.

- WEG UIT CAST
Onderstaande merken hebben CAST helaas verlaten voor aankomend seizoen. Het is geen doei of dag maar tot ziens met een glimlach:

- ViaVai
- Proud Packaging
- Kersting Agency
- Birkenstock
- Our Favourite Agency
- Verhulst

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...