CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Deze events wil je toch niet missen!?

Deze events wil je toch niet missen!?

Aanstaande maandag 31 juli 2023 gaat het inkoopseizoen voor SS24 officieel van start bij CAST in Nieuwegein. Tijdens de vaste open dagen zijn alle 100+ showrooms geopend. Alle leveranciers kijken er weer naar uit om hun nieuwste collecties te laten zien. Naast de vaste open dagen heeft CAST ook weer leuke events op de planning staan:

KIDS | 21 AUGUSTUS 2023
Tijdens KIDS ontdek je de nieuwste kinderschoenen collecties van 40+ merken bij elkaar op één plek! Ben jij benieuwd welke merken aanwezig zijn? Neem een kijkje op de website van CAST.

DE SCHOENENDAGEN | 28 & 29 AUGUSTUS 2023
Tijdens de Schoenendagen presenteren nationale en internationale merken hun nieuwste schoenencollecties. Innovaties in materiaal, ontwerp en met de nodige comfortabele afwegingen. Laat je inspireren en in de watten leggen tijdens deze dagen. Vul jouw assortiment aan met relevante merken.

COMFORTABLE FASHION DAYS | 3,4 & 5 SEPTEMBER 2023
Ontdek tijdens deze dagen de nieuwste comfort collecties voor SS24. Laat je inspireren bij het ruime aanbod dat aanwezig is tijdens deze dagen bij modische comfort merken in hun vaste showrooms of op de gastexpo.

GOODS | 11 & 12 SEPTEMBER 2023
Tijdens GOODS is een combinatie van Tassen, Lederwaren & Accessoires terug te vinden op de gastexpo. Ontdek de nieuwste trends op het gebied van tassen, koffers, lederwaren, riemen en bijbehorende accessoires.

Bekijk de volledige agenda voor 2023-2 op www.cast.nl

ONLINE ORIËNTEREN | BRANDPORTAL
Kun je niet wachten en wil je alvast online oriënteren? CAST biedt met de BrandPortal een innovatief platform waarin je eenvoudig door collecties en merken navigeert om een indruk te krijgen over het nieuwe seizoen. Op deze manier kun je als inkoper makkelijk elk seizoen online en effectief oriënteren bij nieuwe en bekende merken voorafgaand aan jouw bezoek op locatie. Bezoek de BrandPortal op www.cast.nl/collecties en bekijk een greep uit de nieuwste schoenencollecties van de aangesloten merken. Like de schoenen waar jij geïnteresseerd in bent en neem eenvoudig contact op met de leveranciers.†

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...