CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Bezoek de Comfortable Fashion Days

Bezoek de Comfortable Fashion Days

Op zondag 25 februari t/m dinsdag 27 februari 2024 organiseert CAST speciaal voor winkels met oog voor mode en comfort de Comfortable Fashion Days. Tijdens deze 3 levendige inkoopdagen presenteert een groot aanbod aan merken de nieuwe collecties in Nieuwegein. Raak geïnspireerd door het ruime en veelzijdige aanbod.  

50+ COMFORTMERKEN 

CAST is vandaag de dag nog steeds een luxe voor de inkoper. Een uniek inkoopplatform met vele faciliteiten. Met veel gastvrijheid ontvangt CAST inkopers en staan merken en leveranciers enthousiast klaar met een heerlijk kopje koffie. Onder andere de merken Sioux, Waldläufer, Solidus, Berkemann, Wolky, Durea en Xsensible ontvangen je graag in hun vaste showroom in CAST. Zij staan klaar met een innoverende en inspirerende collectie op het gebied van comfort met een modische inslag.  

Datum:
Zondag 25 februari 2024 10:00 - 17:00 uur 
Maandag 26 februari 2024 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 27 februari 2024 09:00 - 17:00 uur 
 
Ben je benieuwd welke comfort merken er nog meer te vinden zijn in CAST? Neem een kijkje op de online plattegrond op onze website (zie button onderaan). Uiteraard zien we je graag terug in het centrum zelf. Exposanten in CAST hebben in de afgelopen jaren veel verbouwd en er is veel geïnvesteerd om jou als inkoper goed te (blijven) bedienen. Je bent van harte uitgenodigd om te ervaren wat gastvrijheid en gemak van inkopen bij CAST betekent. Tot dan! 

Comfortable Fashion Days Plattegrond

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...