CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Bekijk de nieuwste collectie van Shoesme

Bekijk de nieuwste collectie van Shoesme

'Stap in de wereld van Shoesme'. Lees hier meer over de nieuwste collectie van het kinderschoenenmerk.

Shoesme is al meer dan 25 jaar hét kinderschoenenmerk dat ambacht, stijl, comfort en kwaliteit combineert voor de kleine en grote kindervoeten. Ze zijn het kinderschoenenmerk met de allergrootste kinderschoenen collectie in maat 18 t/m 38. Van de allereerste stapjes, tot de stappen van grote stoere school kids en hippe tieners. Shoesme is er voor iedere groeifase van het kind.

Bij Shoesme weten ze als geen ander dat ieder kind uniek is en dit maakt iedere kindervoet anders. Daar waar de meeste (standaard) zolen op de markt te breed zijn voor een kindervoet, ontwikkeld Shoesme verschillende concepten die passen bij de groeifase van een kind. Het merk ontwikkeld hun eigen leesten en zolen zodat ze 100% zijn afgestemd op een kindervoet. Doordat de schoenen van Shoesme voorzien zijn van flexibele zolen en zijn afgestemd op een kindervoet bevordert dit een goede voetenstand en lichaamshouding. Daarom wordt Shoesme regelmatig aangeraden door verschillende fysio- en podotherapeuten.

'De nieuwe collectie van Shoesme belooft weer een feestje aan de voeten te worden', Aldus Guus Pigmans. Zoals je van Shoesme gewend bent, vind je ook in de nieuwe collectie hoogwaardig leren schoenen met mooie prints in verrassende kleurcombinaties die voldoen aan de nieuwste trends. Van kleurrijke sneakers, schattige babyschoentjes, sportieve sneakers tot mooie en lieve cowboyboots. Ben jij benieuwd naar de collectie? 

Bekijk een greep uit de collectie van Shoesme nu online op de BrandPortal! 

Stap 1. Log in of registreer je als je geen account hebt 
Stap 2: Bezoek de collectiepagina van de BrandPortal 
Stap 3: Bekijk de collectie van Shoesme en neem gerust contact op

BrandPortal

 

Contactgegevens:
Guus Pigmans
06 42 38 28 28
guus@shoesme.nl

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...