CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Bekijk de nieuwste AW24 collecties van de eerste merken online!

Bekijk de nieuwste AW24 collecties van de eerste merken online!

De eerste merken hebben hun nieuwe collectie voor AW24 al geĆ¼pload in de BrandPortal! Registreer je en laat je inspireren door nieuwe merken en hun collectie.

AW24

Op de BrandPortal vind je als retailer een greep uit de collecties van onze aangesloten merken. 

De eerste merken hebben hun nieuwe collectie voor dit seizoen al geüpload:

  • Keen
  • Shoesme
  • Replay Kids
  • K-Swiss
  • MBT
  • Palladium
  • Mustang 

Ben je benieuwd? Neem dan een kijkje op de BrandPortal. Heb je nog geen accout? Registreer je dan eerst. 

BrandPortal Registreren


Met de inzet van de BrandPortal is het handelsplatform voor de schoenen-, sport- en modebranche op online gebied uitgebreid en hebben alle retailers nu online toegang tot alle benodigde productinformatie over de aangesloten merken. Er zullen geduurende het seizoen steeds meer merken online deelnemen.

Ontdek nieuwe merken
Retailers kunnen elk seizoen online en effectief oriënteren bij zowel nieuwe als bekende merken. Op deze manier heb je de mogelijkheid om nieuwe merken te bekijken en breder te oriënteren voor de mooiste collectie voor in jouw winkel! 

Maak een selectielijst
Like jouw favouriete producten door op het hartje bij het getoonde product te klikken. Zo verzamel je deze producten automatisch in jouw eigen selectielijst waarin je in één oogopslag kan zien in welke producten je geïnteresseerd bent. Gebruik deze tool zeker om inzicht te creëren in jouw interesses tijdens het voortraject van het inkopen.

Neem gemakkelijk contact op 
Bij elke collectie vind je de contactgegevens van elke leverancier. Zo kan je gemakkelijk contactleggen. Heb je interesse in de producten van het merk? Of heb je vragen? Neem gerust contact op en plan een afspraak in de showroom @ CAST.

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...