Verbenas

Afwezig

Nidy 

Verbenas

Verbenas

Tijdloze espadrilles en comfortabele sloffen

Verbenas staat voor een typisch Spaans feest. Ieder dorp of grote stad in Spanje heeft zijn eigen Verbenas. Met deze filosofie in het achterhoofd houdende zijn de schoenen van Verbenas in het leven geroepen. De gezelligheid en het enthousiasme van deze Spaanse Verbenas zijn doorvertaald naar kleurrijke, gezellig espadrilles.

Verbenas – feeling good schoenen
De schoenen van Verbenas zijn voorzien van een typisch Spaans karakter. Door de gebruikte materialen, kleuren en stiksels zullen deze schoenen bij iedere modeliefhebber een lach op het gezicht toveren. De espadrilles van Verbenas kunnen met elk kledingstuk gecombineerd worden want ze staan perfect onder zowel een lange-als korte broek, maar ook onder rokjes en jurkjes. Kortom, de espadrilles van Verbenas zijn de musthave voor de zomer. Het voetbed van deze espadrilles is van leer. De binnenvoering is gemaakt van stof en de rubberen zool zorgt voor een optimaal comfort.

Verbenas - tijdloze espadrilles en comfortabele sloffen
Espadrilles zijn tijdloze schoenen. Iedere zomer lopen tal van mensen op deze comfortabele zomerschoenen. Nu vraag je je natuurlijk af hoe de wintercollectie van Verbenas eruit ziet. Uiteraard brengen zij dan ook “feeling good shoes” op de markt. Of je nu houdt van de winter, of de zomer, Verbenas zorgt voor beide seizoenen voor het perfecte schoeisel met perfecte fit.

Verbenas opnemen in je assortiment
Ben je benieuwd naar de collectie van Verbenas of wil je deze graag opnemen in je assortiment? Breng dat gerust een bezoek aan onze showroom. Vul het contactformulier in voor het maken van een afspraak.

Contact

Adres

Nidy showroom 532
Buizerdlaan 6
3435SB Nieuwegeinnidy.nl

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...