Hot Potatoes

Afwezig

Lekker loungen met Spaanse sloffen voor hem, haar en de kids

Hot Potatoes

Hot Potatoes draait om comfort met een humoristische twist.

Een gat in je sok, je kent het wel. En dan piept je teen daaruit, ongemakkelijk en grappig tegelijk. Spanjaarden hebben de bijnaam ‘potatoes’ voor gaten in je sokken. Voilà, of listo op z’n Spaans: hier begint Hot Potatoes, hét fashion alternatief voor die kapotte sokken.

Het sloffenmerk draait om comfort met een humoristische twist. Bedacht, ontworpen en ontwikkeld in Spanje waar ook de productie plaatsvindt. De collectie bestaat uit de hipste home sloffen en slipons voor mannen, vrouwen en kinderen. 

MAKE YOURSELF AT HOME
Iedere winter zijn Hot Potatoes je comfort buddy, want dit label heeft pantoffels met furry of funny looks, die je de hele winter thuis draagt. Ze zijn comfortabel en hebben uitneembare zooltjes. Ook kunnen de sloffen in de was. 

Make yourself at home is de slogan van het Spaanse label. Lekker thuis in je Hot Potatoes met een kleedje, een knisperend haardvuurtje, je favoriete Netflix serie en grote koppen choco. Zie je het al voor je? 

Bij de mannencollectie vind je onder andere unikleuren, camouflageprint en klassieke ruiten pantoffels. Voor vrouwen zijn de sloffen wollig, in diverse kleuren of in een luipaardprint. Bovendien staan woordgrappen met Hot Potatoes cartoons op de sloffen. Ook de kids collectie heeft grappige Hot Potatoes cartoon karakters in de hoofdrol.

Together let’s be greener
De nieuwe collectie van Hot Potatoes is nu groener dan ooit. De duurzame modellen hebben een buitenzool van natuurlijk rubber en gerecylede kunststof snippers. De super zachte binnenzool is gemaakt van 100% gerecycled polyurethaan schuim. Ook onze verpakkingen zijn duurzaam. Gemaakt van 100% gerecycled karton en water-basis inkt, vrij van chemicaliën die slecht zijn voor het milieu.

Contact

Adres

De Rietkraag 17 - 8082 AA Elburg


T 0031 (0)525 681420
E info@antarshoe.nl

www.antarshoe.nl

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Media

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Downloads

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

B2B-shop

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...