Dit waren in 2020 onze best gelezen nieuwsitems

CAST kreeg afgelopen jaar een nieuwe website en applicatie en heeft de frequentie van nieuwsberichten opgeschroefd. Ben jij benieuwd welke artikelen het meest werden gelezen? Hier vind je een overzicht van de meest gelezen nieuwsitems.

Nummer 10:
In memoriam: Lambert Welten
Op zaterdag 21 november is Lambert Welten (BOS GROUP) overleden aan de gevolgen van kanker. Lambert Welten is 54 jaar geworden.

LEES VERDER

Nummer 9: 
Het inkoopseizoen van CAST is geopend!
Afgelopen maandag 3 februari was het KICK ON event – dé aftrap van het nieuwe inkoopseizoen. Tussen 11:00 – 15:00 uur was er een speciaal programma ter inspiratie en bewustwording omtrent duurzaamheid en circulariteit.

LEES VERDER

Nummer 8:
Floris van Bommel x Katja Schuurman
Katja Schuurman is het gezicht van de Floris van Bommel Women-collectie voor winter 2020-2021. De actrice en presentatrice showt haar favorite items op de nieuwe campagnebeelden.

LEES VERDER

Nummer 7: 
Veranderingen in CAST
Op maandag 17 augustus gaat het officiële inkoopseizoen weer van start! Op de vaste open dagen in het seizoen zijn alle showrooms geopend van 09:00 – 17:00 uur. Buiten deze dagen raden wij aan om vooraf een afspraak met je leveranciers te maken of een kijkje te nemen op de online plattegrond.

LEES VERDER

Nummer 6:
TOGS-regeling nu ook voor 'Groothandel in schoenen'
Het kabinet heeft op 7 april besloten om de TOGS-regeling nogmaals aan te vullen. Daardoor hebben nu ook groothandels in schoenen & modeartikelen, toegang tot de TOGS-regeling.

LEES VERDER

Nummer 5: 
ANWR-GARANT Nederland doet noodkreet voor de schoen-, sport- en modeondernemers
Maandagmorgen 30-3-2020 is omstreeks 11.00 uur de brief van Retail Service Organisatie ANWR-GARANT Nederland (met meer dan 450 leden overhandigd) aan de Minister van Economische Zaken en Klimaat en de staatssecretaris.

LEES VERDER

Nummer 4:
Piedro komt in actie voor het Ronald McDonald Kinderfonds! 
Piedro draagt het Ronald McDonald Kinderfonds een warm hart toe.  Door de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen zijn ouders altijd dicht bij hun zieke kind. Voor een kus, knuffel of een verhaal voor het slapengaan. En dat is onmisbaar. 

LEES VERDER

Nummer 3:
Proud Packaging komt met de volledig gepersonaliseerde covid-hygiëne meubel
Goede hygiënemaatregelen zijn in deze tijd noodzakelijk voor iedereen. We volgen allemaal het advies van het RIVM en de rijksoverheid op en nemen extra hygiënemaatregelen in de winkels en/of op kantoor. Proud Packaging heeft hier iets voor bedacht. Want hoe professioneel is het om jouw klanten te ontvangen met een gepersonaliseerde covid proof ontvangst meubel?

LEES VERDER

Nummer 2:
Voorproefje lente/zomer collectie 2021 van CAPRICE
Fris, chic & sportief - zo presenteert CAPRICE hun nieuwe collectie voor lente/zomer 2021.

LEES VERDER

Nummer 1:
Nationale Postcode Loterij helpt mode, sport en schoenen retail in samenwerking met Fashioncheque
Door de coronacrisis zijn veel branches hard getroffen. Om de schoenen, sport & mode branches te steunen heeft de Nationale Postcode Loterij een actie in het leven geroepen. Boven op het reguliere prijzenpakket maken deelnemers deze maanden kans op 17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten die te besteden zijn bij ondernemers en winkeliers in de buurt.

LEES VERDER

 

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...