CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Nationale Postcode Loterij helpt mode, sport en schoenen retail in samenwerking met Fashioncheque

Nationale Postcode Loterij helpt mode, sport en schoenen retail in samenwerking met Fashioncheque

Door de coronacrisis zijn veel branches hard getroffen. Om de schoenen, sport & mode branches te steunen heeft de Nationale Postcode Loterij een actie in het leven geroepen. Bovenop het reguliere prijzenpakket maken deelnemers deze maanden kans op 17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten die te besteden zijn bij ondernemers en winkeliers in de buurt.

Het grootste deel, 12,5 miljoen euro, verloot de Nationale Postcodeloterij in de trekking van mei 2020. Zoals bij de Postcode Loterij gebruikelijk is, winnen deelnemers met elkaar. De cadeaukaarten zullen daarom door vele wijken in Nederland worden gewonnen waarvan ondernemers en winkeliers in die buurten en regio’s profiteren.

Een van de cadeaubonnen waaruit winnaars kunnen kiezen, is een fashioncheque. Doordat er landelijk veel van deze prijzen zullen vallen komt er direct een groot aantal extra fashioncheques in omloop. Dit betekent extra omzet voor de schoenen, sport en modebranches. Om de traffic naar specifiek de fysieke winkels te verhogen, is ervoor gekozen dat deze actiekaarten alleen in te wisselen zijn bij fysieke winkels en niet bij webshops.

Ben jij een retailer en nog niet aangesloten bij fashioncheque? Dan is dit een goed moment om dit gratis te doen. Acceptatie kan gemakkelijk en snel geregeld worden via een webkassa of app.

Klik hier voor meer informatie over Fashioncheque 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...