CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Veranderingen in CAST

Veranderingen in CAST

Op maandag 17 augustus gaat het officiële inkoopseizoen weer van start! Op de vaste open dagen in het seizoen zijn alle showrooms geopend van 09:00 – 17:00 uur. Buiten deze dagen raden wij aan om vooraf een afspraak met je leveranciers te maken of een kijkje te nemen op de online plattegrond.

VERBOUWINGEN & VERHUIZINGEN
Ook deze zomer hebben we bij CAST niet stilgestaan. Verschillende bouwvakkers kwamen dagelijks over de vloer en het centrum heeft weer een zomerse look & feel gekregen om zowel bezoekers als exposanten in de juiste stemming te brengen. Hieronder een overzicht van de verbouwingen en verhuizingen die hebben plaatsgevonden:

  • Open ruimte 2e verdieping
    Op de 2e verdieping is de voormalige showroom van UGG volledig afgebroken. Hierdoor is er een mooie en grote open ruimte ontstaan. Deze ruimte hebben we ingevuld met verschillende zitmogelijkheden. Zeker door de komst van het coronavirus is het fijn om hier een extra ruimte te creëren waar bezoekers en exposanten rustig een koffie kunnen drinken of een broodje kunnen eten.

  • Hip Shoe Style naar grote showroom op begane grond 
    HIP Shoe Style is verhuisd van showroom 309 (1e verdieping) naar showroom 034 (begane grond). Van drie showrooms is nu één grote showroom gemaakt waarin de merken HIP, Mr Jackson & Pinocchio te vinden zijn.

  • HUB verhuisd in oktober naar begane grond
    HUB verhuisd in oktober van showroom 436 (2e verdieping) naar showroom 056 (begane grond). De showroom van Van Lier is hierdoor een stukje kleiner geworden.

  • Gabor breidt showroom uit
    Gabor is naast de huidige showroom (024) nu ook te vinden in showroom 018. Het nieuwe merk PG zal onder andere gepresenteerd worden in deze nieuwe showroom.

  • Fashion Friends verhuisd van 435 naar 422
    Fashion Friends verhuisd een paar deuren, van showroom 435 naar 422 op de 2e verdieping. 

  • Jochie & Freaks heeft compleet nieuwe showroom
    Showroom 274 is volledig vernieuwd, ben jij benieuwd naar het resultaat? Kijk gerust even binnen in de showroom. 

NIEUW IN CAST
Ook dit seizoen mogen we weer een aantal nieuwe exposanten welkom heetten:

  • DWRS
    Vorig seizoen had het merk DWRS een tijdelijke showroom (018). Dit is goed bevallen en ze hebben ervoor gekozen om naast hun nieuwe showroom in Waalwijk ook in CAST te blijven. Vanaf aankomend seizoen zijn ze te vinden in showroom 303 (1e verdieping).

  • Clarks
    Voorheen was Clarks vaak te vinden tijdens de beursdagen op de gastexpo. Dit seizoen hebben zij ervoor gekozen om zich te vestigen in een pop-up showroom (nummer 03).

  • QFit
    Ook QFit is te vinden in een pop-upshowroom (nummer 02) 

NIEUWE MERKEN
Een aantal leveranciers hebben hun merkenpakket uitgebreid met nieuwe merken:

  • Fros (Airwalk, Nautica Competition, Castelbajac)
  • Shoesme (Go Banana’s)
  • Hooijer Groep (Keen) 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...