Floris van Bommel x Katja Schuurman

Eerder in de zomer van 2021 stond het schoenenmerk Floris van Bommel al in het teken van de samenwerking met Katja Schuurman. Nu voor de tweede keer op rij komt het schoenenmerk met een nieuwe wintercollectie in samenwerking met Katja Schuurman. Alleen dit keer presenteert Katja de nieuwe collectie met een twist.

Setting
Mosgroene sneakers, bohemian laarzen en zwart suède enkellaarsjes waarvan de schacht bedekt lijkt te zijn met dauwdruppels. De nieuwe setting van vulkanische eilanden past qua stemming perfect bij Katja’s winter 2022 collectie. Met Floris als chaperon en een extra wollen onderbroek tegen de kou, presenteert Katja zo dus tussen het mos en de watervallen van ‘Føroyar’ haar, inmiddels, vijfde capsule collectie.

De nieuwe collectie 
De nieuwe collectie bestaat uit drie verschillende schoenen: de sneaker, hoge laars en enkellaars. De sneaker is mosgroen met een lage runner uitgevoerd in verschillende tinten suède. De panden op de neus en aan de zijkant zijn uitgevoerd in harig groen kalfsleer en de hiel is afgewerkt met een klein stukje metallic leer met daarop een gouden hartje met de ‘K’ van Katja.

De hoge laars heeft een tot bovenaan de kuit reikende boot, uitgevoerd in cognac suède met een doorleefde bohemian print. De casual ogende hak is 8cm hoog. Het suède is licht geolied voor een lekkere winterse uitstraling.

Een zwart suède enkellaars op een rubber zooltje met een platte hak. De schacht is achter bij de kuit flink afgerond waardoor de boots lekker nonchalant ogen. Op het zwarte suède rond de enkels is een grafisch patroon aangebracht van kleine lak druppels. Dit is hetzelfde type lak als waar ook echt lakleer van gemaakt wordt.

Bron: FashionUnited 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...