CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Dit waren in 2022 onze best gelezen nieuwsitems!

Dit waren in 2022 onze best gelezen nieuwsitems!

CAST heeft het afgelopen jaar veel nieuwsitems geplaatst. Ben jij benieuwd welke artikelen het meest werden gelezen? Hier vind je een overzicht van de meest gelezen nieuwsitems.

10. De tweede editie van PREVIEW gaat door!
Goed nieuws, Refined Fashion Show PREVIEW gaat door op maandag 24 januari 2022! Na de succesvolle eerste editie belooft deze tweede editie met ruim 50 herenmerken wederom een succes te worden dat je als mode professional niet mag missen. Ben jij benieuwd welke merken aanwezig zijn, lees dan snel verder!

Lees verder

9. Skechers in samenwerking met The Goodyear Rubber & Tire
Schoenenmerk Skechers en het internationale bandenbedrijf: The Goodyear Rubber & Tire Company gaan een samenwerking aan. Diverse Skecher-modellen zullen worden voorzien van zolen die gemaakt zijn met de nieuwe Goodyear rubbertechnologie. Dit zal zorgen voor meer grip, stabiliteit en duurzaamheid. Door deze samenwerking blijft Skechers inzetten op het verbeteren van de technologie in haar schoenen.

Lees verder

8. Eerste landelijke ''Week van de stenen winkel'' 
In de week van 9 tot en met 15 mei 2022 vindt de eerste landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument.
Lees verder

7. Skechers ''Neon is het nieuwe nude'' 
Maak je klaar voor een flinke dosis nostalgie in je garderobe. Het is namelijk het seizoen van neon everything: van fluorroze, feloranje en blauw tot neongroen en geel. Waar neon in de jaren tachtig al een staple was, maakte de felle kleuren tijdens de afgelopen Lente/Zomer 2020-shows weer een verschijning op de catwalk. Sneakermerk Skechers heeft een aantal sneakers in verschillende neontinten in de collectie die je zeker niet wil (en kan!) missen.
Lees verder

6. Veranderingen in CAST 2022-1
CAST is (bijna) klaar voor het nieuwe seizoen! Verschillende showrooms zijn verhuisd, hebben verbouwd en er zijn nieuwe merken bijgekomen in CAST! Lees in dit nieuwsitem meer over alle veranderingen in CAST!
Lees verder

5. Vier trends om naar uit te kijken SS23
Trendforecastingbureau Fashion Snoops organiseerde een online-evenement waarin de belangrijkste trends werden geschetst die volgens Fashion Snoops in het SS23-seizoen de toon zullen zetten op designgebied. Een groot deel van de presentatie draaide om de reactie van de consument op het afgelopen jaar, nu de wereld een reeks lockdowns achter de rug heeft die de perceptie van consumptie hebben beïnvloed. Het platform wilde de kijkers informeren over hoe merken kunnen omgaan met deze nieuw gevormde verlangens, en presenteerde vier trends om in de komende seizoenen in de gaten te houden.
Lees verder

4. CAST organiseert nieuw event: PREVIEW
Op zondag 11 juli vindt de eerste editie van een nieuw event genaamd PREVIEW plaats. Dit nieuwe event is een initiatief van CAST in Nieuwegein in samenwerking met een aantal enthousiaste Mode Agenturen. De opzet is om in een ongedwongen sfeer een groep agenturen te bezoeken die samen een duidelijk concept vormen. Een unieke samenkomst van relevante merken voor relevante winkels.
Lees verder

3.Safety Jogger: De vrijheid om te bewegen: waar en wanneer je maar wil
Het maakt niet uit wie je bent, wat je doet of waar je heen moet. Safety Jogger zorgt ervoor dat je jezelf kan zijn en geeft je de mogelijkheid om te gaan en staan waar jij maar wil. Maak kennis met Safety Jogger Lifestyle en Safety Jogger Adventure, twee merken met Belgische roots die deel uitmaken van moederbedrijf Cortina, intussen al meer dan 70 jaar een begrip in de schoenenwereld!
Lees verder

2. Update PREVIEW: nieuwe merken toegevoegd
Over 10 dagen vindt de eerste editie van het nieuwe fashion event PREVIEW plaats. Het nieuwe fashion event is een initiatief van CAST in Nieuwegein. Op dit moment is er een wachtlijst voor deelnemers en is de animo voor bezoek groot. De organisatie is druk bezig met de laatste voorbereidingen en deelnemende mode-agenturen kunnen niet wachten om weer op fysieke wijze tijdens een beurs de nieuwste collectie te showen.
Lees verder

1. Kijktip: Skechers te zien op TV!
Skechers is de hele maand maart met twee commercials te zien op televisie! Zowel de introductie van Dames Arch fit als Kids worden in deze commercials uitgelicht.
Lees verder

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...