Skechers in samenwerking met The Goodyear Rubber & Tire

Schoenenmerk Skechers en het internationale bandenbedrijf: The Goodyear Rubber & Tire Company gaan een samenwerking aan. Diverse Skecher-modellen zullen worden voorzien van zolen die gemaakt zijn met de nieuwe Goodyear rubbertechnologie. Dit zal zorgen voor meer grip, stabiliteit en duurzaamheid. Door deze samenwerking blijft Skechers inzetten op het verbeteren van de technologie in haar schoenen.

“Deze samenwerking is een goed voorbeeld van twee vertrouwde merken die de krachten bundelen, om zo een hightech-product op de markt te brengen dat een meerwaarde biedt aan de consument. We zullen verschillende modellen voorzien van Goodyear Performance zolen, die net dat beetje extra geven waar nodig. Of het nu gaat om een verbeterde stabiliteit bij het lopen, een uitstekende grip bij een gladde ondergrond op de werkplaats, of een betere bescherming tegen slijtage op het schoolplein. We verwachten dat dit initiatief positief wordt ontvangen door onze klanten. Voor hen zijn dergelijke innovaties een must in de comfortabele Skechers die ze kennen en waarderen”, aldus Michael Greenberg, president van Skechers.

“Goodyear werkt sinds de oprichting aan innovaties die consumenten de juiste high-performance banden aanbiedt. Diezelfde technologie gebruiken we nu ook, zodat consumenten ook via hun schoenen van deze innovatie kunnen profiteren”, zegt Christian Jurado, Global director licensed products bij Goodyear.

De schoenen zijn duurzaam, langdurige slijtage en hebben uitstekende grip op verschillende ondergronden en weersomstandigheden. Daarnaast zorgen ze voor verbeterde stabiliteit dankzij een uitzonderlijke tractie. Dit is mogelijk door de rubbertechnologie die Goodyear heeft ontwikkeld.

De verschillende modellen van Skechers met Goodyear Performance zolen zijn verkrijgbaar in de Skechers winkels, skechers.com en bij geselecteerde verkooppartners.

Bezoek Skechers in showroom 611 @CAST

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...