CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Veranderingen in CAST 2022-1

Veranderingen in CAST 2022-1

CAST is (bijna) klaar voor het nieuwe seizoen! Verschillende showrooms zijn verhuisd, hebben verbouwd en er zijn nieuwe merken bijgekomen in CAST! Lees in dit nieuwsitem meer over alle veranderingen in CAST!

Verhuizing Jochie & Freaks
Jochie & Freaks is verhuisd van showroom 274 naar de begane grond, showroom 064.

Verhuizing Jana & Tamaris Comfort
Jana Shoes verhuisd van showroom 064 naar showroom 274. Tevens komt Tamaris Comfort erbij in deze nieuwe showroom op de 1e verdieping.

NIEUW: Legero | Superfit
Wij verwelkomen Superfit nieuw in CAST! Dit kinderschoenenmerk is te vinden in showroom 364. De vertegenwoordig, Arthur Koot, is voor de meesten al bekend in CAST. Voorheen was hij vertegenwoordiger bij Footnotes.

NIEUW: Blundstone
Nieuw in showroom 432 is het merk Blundstone. Het Australische familiebedrijf Blundstone is al bijna 150 jaar over de hele wereld ongekend populair. In de showroom zijn naast een veelvoud aan Blundstone unisex schoenen ook speciale dames- en herenschoenen te vinden.

NIEUW: FAR AFIELD Menswear & TANTÄ Rainwear
Showroom 250 van Our Favourite Agency breidt uit met de showroom ernaast (251)! In showroom 251 komen tijdelijk (t/m 15 maart 2022) twee kledingmerken: FAR AFIELD Menswear & TANTÄ Rainwear.

NIEUW BIJ FROS: UYN en So Jamie 
So Jamie is een modieus schoenenmerk opgericht door Jamie Faber. De schoenen en riemen van So Jamie zijn van handgemaakt leer uit Italië en worden geproduceerd in Portugal. Het merk So Jamie is vanaf aankomend seizoen terug te vinden in showroom 514.

Het merk UYN is terug te vinden in showroom 502. Deze unieke sportschoenen zijn volledig zijn gemaakt naar het concept van sokken. Het bovenwerk is gemaakt uit één stuk 3D gebreide stof, zonder naden én zonder veters. Een uniek concept.

MAKE-OVER BISTRO
De bistro op de eerste verdieping heeft een hele nieuwe look & feel gekregen. Scandinavische stijl aangevuld met design meubels. Ben jij benieuwd? Neem vooral een kijkje en een lekker kopje koffie bij jouw bezoek aan CAST.

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...