Safety Jogger: De vrijheid om te bewegen: waar en wanneer je maar wil

Het maakt niet uit wie je bent, wat je doet of waar je heen moet. Safety Jogger zorgt ervoor dat je jezelf kan zijn en geeft je de mogelijkheid om te gaan en staan waar jij maar wil. Maak kennis met Safety Jogger Lifestyle en Safety Jogger Adventure, twee merken met Belgische roots die deel uitmaken van moederbedrijf Cortina, intussen al meer dan 70 jaar een begrip in de schoenenwereld!

ICON TC9700

Safety Jogger Lifestyle pakt uit met een gloednieuw, ecologisch model: de ICON TC9700. En “iconisch” is hij zeker! Deze it-sneaker is gemaakt uit gerecycleerd leder en heeft een gerecycleerde binnenzool en voering. Daarnaast heeft hij ook een natuurlijk rubberen zool en is hij voorzien van veters gemaakt uit natuurlijk katoen. Kortom, hij helpt je jouw voetafdruk te verkleinen bij elke stap die je zet!

Verken elk avontuur

Of je nu door de straten van de stad dwaalt, kronkelende bospaden bewandelt of majestueuze bergen beklimt: Safety Jogger Adventure is je go-to outdoormerk voor het verkennen van elk avontuur. Neem nu TAMAN, een veelzijdige en waterdichte trailschoen die de ultieme mix biedt van grip en comfort. Door gebruik te maken van onze diepgaande ervaring en bewezen technologieën, bouwen wij tijdloos en technisch geavanceerd outdoor schoeisel.

Benieuwd naar meer? Ontdek onze volledige collecties op CAST – stand Z022 tijdens de Schoenendagen op 5 en 6 september. 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...