CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Filmster Sydney Sweeney nieuwe wereldwijde ambassadeur van HEYDUDE

Filmster Sydney Sweeney nieuwe wereldwijde ambassadeur van HEYDUDE

HEYDUDE heeft met trots aangekondigd dat filmster en stijl-icoon, Sydney Sweeney, de nieuwe wereldwijde ambassadeur wordt. Lees er meer over in dit nieuwsitem.

Sydney Sweeney, onder andere bekend van de series 'Euphoria' en 'The White Lotus', en films als 'Anyone But You' en 'Reality', zal met haar nieuwe rol de wereldwijde woordvoerder van het merk zijn. De nieuwe campagne draait om comfort en zelfvertrouwen.

In deze campagne wordt ze gepresenteerd als de 'Director of Dudes' en neemt ze je mee in een kijkje achter de schermen van haar leven, ook moedigt ze mensen aan om comfortabel in hun eigen schoenen te staan. Hierbij ligt de nadruk op 'Dude': een focus op comfort, zelfvertrouwen en de kracht om jezelf te omarmen in al je facetten. 


Foto: HEYDUDE

"Sydney belichaamt de essentie van 'Dude' door altijd comfortabel in haar eigen schoenen te staan, wat haar tot de perfecte match maakt voor het merk HEYDUDE. We zijn verheugd om haar aan boord te hebben om onze visie verder uit te dragen." aldus Terence Reilly, President van HEYDUDE.


Foto: HEYDUDE

Hooijer Footwear Group

Hooijer Footwear Group is verantwoordelijk voor de distributie van dit merk voor Benelux, Duitsland en Oostenrijk. 

HEYDUDE
HEYDUDE wordt steeds populairder als de go-to schoen, niet alleen voor dagelijkse activiteiten, maar ook voor casual momenten als festivals en reizen. Wil je meer weten over HEYDUDE? Bezoek dan de merkenpagina of de showroom!

Bezoek HEYDUDE @ CAST showroom 086

Merkenpagina

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...