CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Nieuw in showroom 226: Maypol

Nieuw in showroom 226: Maypol

Maypol is een toonaangevend schoenenmerk dat bekend staat om zijn elegante en comfortabele ontwerpen, waarbij traditie en innovatie hand in hand gaan. Ontdek vanaf nu de nieuwste collectie van Maypol in showroom 226.

Sinds de oprichting in 1981 in Spanje heeft Maypol zich gepositioneerd als een merk dat hoogwaardige schoenen produceert met een sterk oog voor detail en vakmanschap.

Geschiedenis 
Het merk Maypol werd opgericht in Elche, een stad in de regio Valencia die bekend staat om zijn rijke geschiedenis in de schoenmakerij. De oprichters van Maypol combineerden traditionele schoenmakerstechnieken met moderne ontwerpelementen om unieke en stijlvolle schoenen te creëren die geliefd zijn bij een breed publiek.

Nieuwe look Espadrilles 
Een van de onderscheidende kenmerken van Maypol is de focus op de productie van espadrilles, een type schoen dat zijn oorsprong vindt in de mediterrane regio. Espadrilles van Maypol worden vervaardigd met natuurlijke materialen zoals jute en katoen, wat zorgt voor ademende en milieuvriendelijke producten. Daarnaast worden er ook lederen schoenen geproduceerd, waarbij premium leersoorten worden gebruikt om duurzaamheid en comfort te garanderen.

3-17.png  2-25.png 

Duurzaamheid 
Duurzaamheid speelt een centrale rol in de bedrijfsfilosofie van Maypol. Het merk streeft ernaar om zijn ecologische voetafdruk te minimaliseren door gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen en productieprocessen. Daarnaast wordt er grote waarde gehecht aan eerlijke arbeidsomstandigheden, waarbij de schoenen in Spanje worden geproduceerd onder goede werkomstandigheden.

Ontdek de nieuwste collectie van MAYPOL nu in showroom 226 @ CAST

Contact
Aldo Bragé
aldo51.pma@gmail.com
+31618475011

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...