CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Bekijk de nieuwe collectie van HEYDUDE

Bekijk de nieuwe collectie van HEYDUDE

De SS25 collectie van HEYDUDE is ontworpen met een focus op comfort en innovatie. De schoenen zijn aangenaam voor ontspanning, herstel na het sporten of langdurig gebruik tijdens werkuren. Lees in dit nieuwsitem meer over het merk HEYDUDE.

Het comfort van een slipper met de voordelen van een schoen

De HEYDUDE SS25 collectie biedt tal van voordelen. Deze collectie is ontworpen met een focus op comfort en innovatie. De schoenen zijn ultralicht dankzij de ademende en flexibele materialen, waardoor ze een groot draagcomfort bieden. Het unieke Easy-On-systeem maakt het mogelijk om eenvoudig in en uit de schoenen te stappen.

De Flex & Fold-technologie in de collectie van HEYDUDE combineert een ultralichte buitenzool met een uitneembare memory foam binnenzool. Dit geeft de schoenen het comfort van een slipper met de voordelen van een schoen. De ruime pasvorm zorgt voor veel ruimte voor de tenen, wat bijzonder aangenaam is voor ontspanning, herstel na het sporten of langdurig gebruik tijdens werkuren. Het ergonomische memory foam ondersteunt de natuurlijke balans van het lichaam en biedt uitstekende schokabsorptie, wat bijdraagt aan een ultiem blotevoetengevoel.

Met modellen zoals de Wally Braided, Wendy Crochet Lace en de Wendy Espadrille Retro Palm, biedt de SS25 collectie een aantrekkelijke mix van trendy ontwerpen en geavanceerde technologieën.

Bekijk de collectie online op de BrandPortal

Ben je benieuwd naar een greep uit de collectie van HEYDUDE? Neem dan een kijkje op de BrandPortal via onderstaande button of kom langs in showroom 086 @ CAST.

Heb jij nog geen retailer account? Registreer je dan eerst. 

BrandPortal Registreren

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...