CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Een duurzame mode-industrie is de toekomst! Hoe draag jij bij?

Een duurzame mode-industrie is de toekomst! Hoe draag jij bij?

Detex helpt je bij het verduurzamen van de modebranche. Een team van experts staat voor je klaar om je te ondersteunen. Ze helpen je met het opstellen van een plan en vertalen deze naar een praktisch beleid voor jouw winkel.

Het is onmogelijk om het te negeren; bijna dagelijks verschijnen er berichten over de noodzaak om de textiel- en mode-industrie te verduurzamen. Er zijn wettelijke eisen waaraan je moet voldoen, en hoewel klanten geïnteresseerd zijn, kopen ze nog niet. Daarnaast zijn er veel opties voor verduurzaming, wat sommige retailers kan afschrikken om daadwerkelijk aan de slag te gaan met dit onderwerp.

Gelukkig zijn er al veel mooie initiatieven en voorbeelden vanuit de sector en winkels. Dit gebeurt niet alleen omdat de wetgever dat vraagt, maar ook uit eigen motivatie en overtuigingen. Wat deze initiatieven kenmerkt? Ze zien kansen voor een toekomstbestendig businessmodel en zijn gewoon begonnen!

Wil jij dit ook? 
Detex begeleidt je om de strategische koers voor verduurzaming te bepalen en deze te vertalen naar naar een praktisch beleid en trainingen voor de winkel.

  • Voor alle retailers die willen verduurzamen. Zowel online als offline.
  • Verduurzaming van jouw bedrijf, van inkoop tot en met verkoop.
  • Werk aan een nieuw toekomstbestendig businessmodel. Verhoog de goodwill bij klanten en medewerkers!

Detex houdt het eenvoudig en legt de focus op textiel, deze opleidingen worden aangeboden door Detex in samenwerking met Modint, Cube Retail en Myrtelogie.

Nieuwsgierig hoe Detex jou kunt helpen met het leveren van een positieve bijdrage aan verduurzaming van de fashion sector? 
Stuur dan nu een e-mail naar info@detex.nl of bel: 0343 412 410

Bron: Detex

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...