CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Bekijk de nieuwe collectie van Australian Footwear

Bekijk de nieuwe collectie van Australian Footwear

Australian Footwear breidt haar comfortsegment uit en lanceert voor het eerst een premium collectie. Lees in dit nieuwsitem meer over de nieuwe collectie van Australian Footwear.

Premium collectie

In het seizoen SS25 breidt Australian Footwear haar comfortsegment uit en lanceert het merk voor het eerst een premium collectie. Het comfortsegment wordt versterkt met meerdere nieuwe modellen, allemaal uitgerust met een lichtgewicht zool voorzien van memory foam. Dit zorgt voor demping en ondersteuning, ideaal voor langdurig draagcomfort. Om tegemoet te komen aan de behoeften van elke klant, zijn deze sneakers verkrijgbaar in de wijdtematen G, H en K. 

De premium collectie tilt de designs naar een hoger niveau met het gebruik van hoogwaardige materialen en het integreren van de nieuwste modetrends. Elke schoen uit deze lijn is een toonbeeld van vakmanschap en stijl. 

Bekijk de collectie online op de BrandPortal

Ben je benieuwd naar een greep uit de collectie van Australian Footwear? Neem dan een kijkje op de BrandPortal via onderstaande button of kom langs in showroom 125 @ CAST.

Heb jij nog geen retailer account? Registreer je dan eerst. 

BrandPortal Registreren

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...