Dit waren in 2021 onze best gelezen nieuwsitems!

CAST heeft het afgelopen jaar veel nieuwsitems geplaatst. Ben jij benieuwd welke artikelen het meest werden gelezen? Hier vind je een overzicht van de meest gelezen nieuwsitems.

10. Schoenentrends AW-2022
Lees in dit nieuwsitem meer over schoenentrends in AW-2022!

Lees verder

9. Comeback van de Timberland & Palladium
Tijdens de uitzending van RTL Boulevard gisteren 24 maart werd de comeback van de Timberland en Palladium boots besproken.

Lees verder

8. Shoesme komt met margeverbetering 
Dagelijks worden we geconfronteerd met nieuwsberichten over tekorten aan grondstoffen, containerruimte, opslag van goederen en ga zo maar door. Het gevolg: een explosie in (verkoop)prijzen. Ook Shoesme moet hiermee dealen en voelt de toenemende druk op prijs en marge.

Lees verder

7. Veranderingen in CAST 2021-1
Ook tijdens de lockdown hebben we bij CAST niet stilgestaan. Verschillende bouwvakkers kwamen dagelijks over de vloer, het verfteam was afgelopen weken druk bezig. Tevens heeft het centrum weer een nieuwe look & feel gekregen dankzij Stijl Retail Design om zowel bezoekers als exposanten in de juiste stemming te brengen.

Lees verder

6. Sneak preview herfst-winter 2021 collectie van SCAPA
Ontdek de volledige herfst-winter collectie van SCAPA tijdens de Schoenendagen. Op 7 & 8 maart zijn ze te vinden in showroom 445. 

Lees verder

5. CAST organiseert nieuw event: PREVIEW
Op zondag 11 juli vindt de eerste editie van een nieuw event genaamd PREVIEW plaats. Dit nieuwe event is een initiatief van CAST in Nieuwegein in samenwerking met een aantal enthousiaste Mode Agenturen. De opzet is om in een ongedwongen sfeer een groep agenturen te bezoeken die samen een duidelijk concept vormen. Een unieke samenkomst van relevante merken voor relevante winkels.

Lees verder

4. Kijktip: Skechers te zien op TV!
Skechers is de hele maand maart met twee commercials te zien op televisie! Zowel de introductie van Dames Arch fit als Kids worden in deze commercials uitgelicht.

Lees verder

3. Skechers X JGoldcrown-collectie
Als ode aan de liefde lanceert het Californische sneakermerk een collectie sneakers in samenwerking met de gerenommeerde graffiti-artist James Goldcrown, getypeert door de iconische hartjesprints van deze kunstenaar. Kortom, niet alleen een perfect romantische, maar ook creatieve Valentijnsdagsneaker voor wanneer je een (digitale) date op de agenda hebt staan.

Lees verder

2. Skechers "Neon is het nieuwe nude"
Maak je klaar voor een flinke dosis nostalgie in je garderobe. Het is namelijk het seizoen van neon everything: van fluorroze, feloranje en blauw tot neongroen en geel. Waar neon in de jaren tachtig al een staple was, maakte de felle kleuren tijdens de afgelopen Lente/Zomer 2020-shows weer een verschijning op de catwalk. Sneakermerk Skechers heeft een aantal sneakers in verschillende neontinten in de collectie die je zeker niet wil (en kan!) missen.

Lees verder

1. Voorproefje lente/zomer collectie 2021 van CAPRICE
Fris, chic & sportief - zo presenteert CAPRICE hun nieuwe collectie voor lente/zomer 2021.

Lees verder

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...