Comeback van de Timberland & Palladium

Tijdens de uitzending van RTL Boulevard gisteren 24 maart werd de comeback van de Timberland en Palladium boots besproken.

Comeback
Dit jaar zien we een aantal boots weer terugkomen. We kennen natuurlijk allemaal de Dr. Martens, die zie je zowel in de winter en in de zomer. Maar dit seizoen zien we in de lente ook een comeback van de Timberland en de Palladium. Die zijn weer helemaal hot!

Tijdloos
Hoewel de Timberlands en de Palladiums vooral in de jaren 90 een dikke hit zijn verdwijnen ze nooit helemaal uit het straatbeeld. Deze schoenen zijn zo tijdloos omdat ze heel makkelijk te combineren zijn. Ze kunnen eigenlijk bij alles. Het zijn klassieke, makkelijke draagbare schoenen en ze hebben zichzelf bewezen. Al jarenlang zien we ze terugkomen dus als je het even niet weet is het een schoen waar je heel makkelijk op terug kunt vallen.

Praktisch
Je loopt er niet alleen uitermate fashionable bij, in tijden van corona blijken ze ook nog eens harstikke praktisch te zijn. We zijn allemaal aan het wandelen, we gaan allemaal naar buiten en we willen ook wel even een keer iets anders onder die joggingsbroek dan sneakers.

Celebrities
Ook de grootste hiphop artiesten in de wereld worden maar al te graag gezien op deze stevige stappers. J.Lo kun je wel uitteken met een Timberland en ook Kylie Jenner en Kayne West en Rihanna zie je ermee lopen.

Nikkie Plessen geeft tijdens de uitzending aan dat de Palladium de eerste schoen is waar ze als tiener voor gespaard heeft. Die wilde ze maar al te graag hebben maar kreeg ze niet van haar ouders dus heeft ze ze van haar eigen spaargeld gehaald.

Wil jij het hele fragment van RTL Boulevard nog eens terugkijken?
Klik hier

Ontdek de nieuwe collecties van Palladium & Timberland @ CAST in nieuwegein! 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...