CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Bekijk de nieuwe collectie van Bullboxer!

Bekijk de nieuwe collectie van Bullboxer!

Lees in dit nieuwsitem meer over de nieuwe SS24 collectie van Bullboxer.


Bullboxer staat voor Dutch design sinds 1980:
Sinds 1980 maakt Bullboxer schoenen, waarbij elk ontwerp nog steeds afkomstig is uit de geboorteplaats Waalwijk, het hart van de Nederlandse schoenenindustrie.

Bullboxer staat voor mode:
Bulboxer volgt de laatste modetrends op de voet en vertaald deze naar stijlvolle schoenen die elke outfit compleet maken. Of je nu een trendsetter bent of liever naar buiten stapt in een tijdloze look, Bullboxer heeft schoenen voor elke gelegenheid.

Bullboxer staat voor kwaliteit:
Bullboxer brengt kwaliteit en comfort samen in de collectie, zo ook weer voor de collectie van SS24. Een groot gedeelte van de schoenen worden van kwaliteitsleer met de hand gemaakt in Portugal. Dit vakmanschap, gecombineerd met aandacht voor detail, zorgen ervoor dat stijl en comfort ervaren wordt. 

 

Spring/Summer 24 collectie

Bullboxer | Dames:
Elk paar is met oog op de laatste trends ontworpen en met toewijding geproduceerd waarin stijl en comfort centraal staan. Elegante pumps, trendy sneakers of comfortabele sandalen: Bullboxer heeft voor elke gelegenheid de perfect 'fit'.

Bullboxer | Heren:
Kwaliteit, comfort en vakmanschap komen samen in een collectie van klassieke veterschoenen, sportieve sneakers tot stijlvolle loafers. Of je nu gaat voor een formele look of een meer casual outfit, de Bullboxer herencollectie is er voor iedereen.

Bullboxer | Kids:
De kinderschoenen collectie is met zorg en aandacht ontworpen voor de voetjes die de wereld nog volop ontdekken. Van kleurrijke sneakers tot speelse sandalen, Bullboxer heeft hippe kinderschoenen voor zowel jongens als meisjes.

Benieuwd naar de nieuwe Spring/Summer 2024 collectie van Bullboxer? Bekijk de collectie op de BrandPortal óf kom langs in showroom 461 @ CAST.

Stappenplan BrandPortal:
Stap 1. Log in of registreer je als je geen account hebt 
Stap 2: Bezoek de collectiepagina van de BrandPortal 
Stap 3: Bekijk de collectie van Bullboxer en neem gerust contact op

BrandPortal Bullboxer

 

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...