CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Bekijk de collectie van Maruti

Bekijk de collectie van Maruti

Ben je benieuwd naar de nieuwe SS25 collectie van Maruti? In dit nieuwsitem lees je meer.

Maak je klaar voor de nieuwe Maruti collectie, die de unieke stijl van Maruti weergeeft. De nieuwe shaped zolen, metallic accenten, geborduurde details en pastelkleuren geven de nieuwe collectie een frisse vernieuwing. De kenmerkende pixelprint, het ‘M logo’ en het ‘Swirl logo’ maken de collectie helemaal compleet.

Afgelopen seizoenen draaide alles om runner- en cupzolen bij het merk. Dit seizoen hebben zij nieuwe typen zolen toegevoegd namelijk: ‘gumzolen’ en ‘platte runnerzolen’. Deze nieuwe zolen zorgen niet alleen voor een veelzijdige sneakercollectie, maar verhogen ook de trendy uitstraling. 

Uiteraard mogen de Maruti sandalen- en slippers in deze collectie ook niet ontbreken. Maruti heeft jarenlang met plezier een uitstekende collecties sandalen en slippers weten te ontwikkelen. Het is dan ook geen verrassing dat het merk opnieuw moeiteloos een prachtige collectie heeft samengesteld die garant staat voor een succesvol nieuw seizoen.

Bekijk de collectie online op de BrandPortal

Ben je benieuwd naar een greep uit de collectie van Maruti? Neem dan een kijkje op de BrandPortal via onderstaande button of kom langs in showroom 125 @ CAST.

Heb jij nog geen retailer account? Registreer je dan eerst. 

BrandPortal Registreren

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...