Zoek jij een dynamische locatie om een evenement te organiseren op anderhalve meter?

De afgelopen periode zijn vanwege COVID-19 veel zakelijke evenementen geannuleerd, online doorgegaan of uitgesteld. Maar goed nieuws, vanaf 1 juli geldt geen maximum meer mits de anderhalve meter afstand gewaarborgd blijft. CAST biedt alle mogelijkheden om vergaderen op gepaste afstand mogelijk te maken. De verschillende ruimtes kunnen ingericht worden naar jouw eigen wensen.

De ligging van CAST is zeer gunstig; in het hart van het land aan de A2. Het is makkelijk bereikbaar met de auto en er zijn goede parkeermogelijkheden. Het is ook makkelijk met OV bereikbaar door een directe busverbinding vanaf Utrecht Centraal.

Het grote indrukwekkend pand telt 3 verdiepingen met 150 vaste showrooms die op seizoensgebonden wijze producten in een B2B omgeving verkopen. Dit maakt het een unieke locatie voor het geven van bijvoorbeeld een vergadering, training, lezing of collectie dag.

CAST heeft verschillende inspirerende vergaderruimtes die je de mogelijkheid bieden voor elk event. Iedere ruimte heeft zijn eigen uitstraling en karakter. De ruimtes verschillen van grootte van 80m² tot 1000m² en passen goed bij verschillende zakelijke events. Vanwege COVID-19 is de capaciteit aan de locatie aangepast. De maximale capaciteit is nu 50 personen.

Bekijk hier een overzicht van de verschillende ruimtes 

Geïnteresseerd? We nodigen je graag uit om bij ons langs te komen zodat we je alle ruimtes kunnen laten zien en je de bijzondere ruimtes midden in ons centrum voor schoenen, sport en mode kunt ervaren. Kom snel langs voor een rondleiding en laat je verbazen!

Neem contact op met Nikki de Gier via info@cast.nl of bel +31(0)30 603 7233

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...