Webinar tip: Yes we're open - Gastvrije en veilige (winkel)gebieden

Winkels en horeca zijn weer open! Dat betekent ook dat gasten en klanten méér dan welkom zijn! Hoe zorg je dat je samen veilig en coronaproof bent, en gastvrij en aantrekkelijk? Hoe verleid je de gasten en klanten in jouw gebied de coronamaatregelen te respecteren, zonder dwang of drang? Welke hulpmiddelen en technieken zijn er? En wat kun je doen als het té druk wordt?

Platform de nieuwe winkelstraat (DNWS) en Stad & Co presenteren op donderdag 2 juli de webinar Yes, we’re open. In 1,5 uur delen ze actuele en direct bruikbare kennis en praktische tips voor coronaproof gastvrije en veilige winkel- en horecagebieden in heel Nederland. 

Programma
10.00 - 10.10 uur Opening door Hester Bunnik (DNWS) en Nicole Haas (Stad & Co)
10.10 - 10.25 uur Succesfactoren Eindhovense aanpak en binnenstedelijke samenwerking, door Eugène van Gerwen (Stad & Co)
10.25 - 11.15 uur Verdiepende sessie (keuze uit vier, met live chat en mogelijkheid voor vragen) onder leiding van een praktijkexpert
11.15 - 11.30 uur Samenvatting en afsluiting

Kosten
Je kunt kosteloos deelnemen aan het webinar.

Vier sessies (maak één keuze)
Let op: je kan maar deelnemen aan één deelsessie. Achteraf ontvang je alle linkjes van de verdiepingsessies, zodat je ze nog terug kan kijken.

Schrijf je hier in voor de webinar 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...