VERANDERINGEN IN CAST 2021-2

CAST is (bijna) klaar voor het nieuwe seizoen! Verschillende showrooms zijn verhuisd, hebben verbouwd of zijn zelfs nieuw in CAST! Tevens heeft het centrum weer een nieuwe look & feel gekregen dankzij Stijl Retail Design! De nieuwe presentaties verdeeld door het hele centrum inspireren en brengen iedereen opnieuw in de juiste stemming! Lees in dit nieuwsitem meer over alle veranderingen in CAST!
  • Verhuizing Cycleur de Luxe

Cycleur de Luxe, voorheen gevestigd in showroom 502, bevindt zich nu in showroom 051 op de begaande grond! Je vindt Cycleur de Luxe vanaf heden aan het middenplein.

  • Verhuizing: SIOUX

Het merk SIOUX, voorheen te vinden op de begaande grond is nu te vinden in showroom 458 op de tweede verdieping.

  • NIEUW in CAST: Jan Jansen showroom

De Hooijer Groep viert op maandag 13 september de grote opening van de Jan Jansen showroom! De showroom, helemaal in Jan Jansen stijl, is te vinden op de begaande grond in showroom 070! De Hooijer Groep nodigt iedereen van harte uit om op maandag 13 september een kijkje te komen nemen.

  • NIEUW in CAST: OUR FAVOURITE AGENCY

Wij verwelkomen OUR FAVOURITE AGENCY nieuw in CAST! Je vindt in showroom 250 op de eerste verdieping nu de merken FAR AFIELD, GOLA Nederland, KLEMAN Footwear en LUSQUINOS!

  • NIEUW in CAST: Vincent & Wiegerinck agenturen vof

Op dezelfde verdieping (1) is nu Vincent & Wiegerinck agenturen vof te vinden! In showroom 287 vind je de merken Ambitious, DUUO, US Polo en Icebug!

  • NIEUW in CAST: Manexco

Manexco vertegenwoordigd maar liefst vier nieuwe merken in showroom 607 op de derde verdieping. Je vindt hier de merken BoBell, Lumberjack, Sweet Lemon en W6yz!

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...