CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Van Bommel X Robin van Persie Capsulecollectie

Van Bommel X Robin van Persie Capsulecollectie

Een gedroomde samenwerking voor Floris van Bommel: de creatief directeur van Schoenfabriek Van Bommel slaat de handen ineen met voormalig profvoetballer Robin van Persie voor een speciale schoenenlijn, die vanaf 4 november verkrijgbaar is.

De Floris van Bommel x Robin-collectie (‘ByVP’) wordt gelanceerd met drie modellen: een high-top sneaker met basketbal-invloeden, een lage sneaker die is geïnspireerd op jaren ’80 tennisschoenen en een desert boot op een cupzool. Casual met een sportieve touch, aldus Van Persie. “Deze drie modellen zijn een perfecte weerspiegeling van waar ik persoonlijk van houd.”

Terwijl het team van Robin en zijn vrouw Bouchra van Persie het nieuwste van het nieuwste liet zien, had de voetballer zijn keuze al gemaakt: een oldschool donkerbruine boot uit de klassiekere Van Bommel-collectie. “In overleg hebben we die schoen een frisse update gegeven en nou is het geloof ik ook mijn favoriet.”

De Floris van Bommel x Robin-collectie is vanaf 4 november in gelimiteerde oplage verkrijgbaar via de webshop en brandstores van het merk, het online platform van Van Persie en De Bijenkorf

Bron: Schoenvisie

Media: Schoenvisie

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...