Timberland, Ecco en Skechers te vinden in de Westfield Mall of the Netherlands

Vandaag opent één van de grootste winkelcentra van Nederland: Westfield Mall of the Netherlands bij Den Haag. De merken Timberland, Ecco en Skechers zijn onder andere terug te vinden in het gloednieuwe winkelcentrum.

117.000 vierkant meter

Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam doet zijn naam eer aan: met 280 winkels en restaurants en een oppervlakte van 117.000 vierkante meter is het qua grootte vergelijkbaar met Hoog Catharijne in Utrecht. De doelgroep is wel wat anders, legt Van Twillert uit. In Hoog Catharijne heb je ook veel mensen die op doorreis zijn. Het ligt naast een groot station. Westfield Mall of The Netherlands is meer een bestemming, aldus Van Twillert.

Merken

De merken Timberland, Ecco en Skechers (die ook in CAST te vinden zijn) openen op 18 maart 2021 een winkel in het gloednieuwe winkelcentrum in Leidschendam. Met de opening van de winkels zijn de merken vastberaden om, ondanks de pandemie, als merk te blijven groeien. Ook hier zijn de winkels open voor private shopping en Click & Collect.

Bron: RTL Nieuws 

Beeld: Unibail Rodamco Westfield

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...