CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Skechers uitgeroepen tot Women’s Footwear Brand of the Year bij de Drapers Footwear Awards 2020

Skechers uitgeroepen tot Women’s Footwear Brand of the Year bij de Drapers Footwear Awards 2020

Skechers USA, Inc. is erkend als Women’s Footwear Brand of the Year door de Drapers Footwear Awards 2020 waar Skechers USA, Inc. ook in 2019 deze prijs won. Volgens Drapers werd Skechers verkozen omdat het één van de grootste en bekendste damesschoenenmerken is in de industrie. Daarbij kent Skechers de consument, weet wat ze wil, hoe ze met haar moet praten, en weet haar te beïnvloeden.

“Het is de kwaliteitsreferentie van de markt,” zei Peter Youell, algemeen directeur, Skechers UK en Ierland. “Voor Skechers om erkend te worden en het Women’s Footwear Brand of the Year te winnen, is een enorme eer en een ware bevestiging van ons ongelooflijke productassortiment, evenals ons uitstekende marketing- en consumentenbereik. We zijn verheugd om deze onderscheiding voor het tweede jaar op rij in de categorie dames in ontvangst te nemen."

"2019 was een uitzonderlijk jaar voor de dames-collectie van Skechers, zowel op het gebied van verkoop als ontwerp. Hetzelfde klonk in 2020 tot de COVID-19-pandemie toesloeg, " voegde Marvin Bernstein, managing partner van Skechers S.à.r.l. eraan toe. "Maar op ware Skechers-manier, hebben we gehandeld en gereageerd, inclusief het versterken van onze e-commerce-activiteiten. In 2020 hebben we een drievoudige groei doorgemaakt in onze Britse en Europese online bedrijven, aangedreven door onze damesschoenen. Consumenten vertrouwen op Skechers en weten dat we leveren op comfort, kwaliteit en stijl – wat we allemaal kunnen gebruiken tijdens dit uitdagende jaar.

Drapers Magazine is de toonaangevende titel die ongeëvenaarde toegang biedt tot de Britse mode markt. De Drapers Footwear Awards erkennen uitstekende prestaties en innovaties bij retailers, merken en individuen in deze snel veranderende branche. Skechers won van een sterk concurrentieveld van opmerkelijke merken. In 2019 was Skechers erkend door Drapers als Women’s Footwear Brand of the Year en Kids Footwear Brand of the Year bij de Footwear Industry Awards.

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...