CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Skechers en Ava Max werken samen aan een limited-edition schoenencollectie

Skechers en Ava Max werken samen aan een limited-edition schoenencollectie

Skechers heeft samengewerkt met multi-platina wereldwijde popsensatie Ava Max aan een limited-edition schoenencollectie. De eerste twee stijlen zijn op 17 november 2022 gelanceerd.

Deze trendy ontwikkeling is de evolutie van een doorlopende samenwerking tussen Skechers en Ava Max. Het begon allemaal met het dragen van Skechers D’Lites in Ava Max haar videoclip ‘’My Head and My Heart’’ (2021). Dit leidde tot een campagnelancering voor de best verkochte Skechers Uno-sneaker.

"Het was ongelofelijk om met het Skechers-team samen te werken om mijn visie tot leven te brengen", zei Ava Max. "Ik wilde mijn eigen draai geven aan klassieke silhouetten, en ik ben zo opgewonden dat het eindelijk hier is!"

Echte fans & sneakerliefhebbers kunnen de kiezen uit twee stijlen van de 'glam-meets-edge look' van de zangeres: 

  • Skechers x Ava Max: Roadies Surge
    Een hoge schoen met zwart lakleren bovenwerk en klassieke robuuste buitenzool.
  • Skechers x Ava Max: Uno Hi
    Dit is een vernieuwde versie van de iconische Skechers Uno fashion sneaker in monochroom gebroken wit met lakleren bekleding en platform voor extra hoogte.

De wereldwijde hitmaker, wiens nummers meer dan 12 miljard keer zijn gestreamd, werd onlangs geëerd met prijzen voor internationale artiest van het jaar en beste video van het jaar op de 2022 LOS40 Music Awards in Spanje. Daarnaast bracht ze afgelopen zondag haar nieuwe single 'Million Dollar Baby' ten gehore tijdens de MTV Europe Music Awards 2022 in Düsseldorf. Het tweede studioalbum van Ava Max, Diamonds & Dancefloors, staat geland voor een release op 27 januari 2023.

De eerste limited edition Skechers x Ava Max collectie zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij Skechers.com en in geselecteerde flagship stores van Skechers. Aanvullende stijlen volgen later in 2023.

Bron: Investors.skechers.com
Beeld: Business Wire

Bezoek Skechers @ CAST showroom 611

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...