CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Schoenenmerk Rehab start door

Schoenenmerk Rehab start door

Schoenenmerk Rehab, dat werd meegetrokken in het faillissement van moederbedrijf Unlimited Footwear Group, start door. Na 12 gaat oprichter Jaco Flach zelfstandig verder met het bedrijf.

Het Nederlandse schoenenmerk heeft een overeenstemming bereikt met curator Fred Froger voor een doorstart onder een nieuwe B.V.: Hathaway Brands. Daarmee gaat de webshop op korte termijn weer live en worden de wholesaleactiviteiten weer opgepakt. 

Rehab viel sinds 2012 onder schoenenconcern Unlimited Footwear Group, dat 2 weken geleden surseance van betaling verleend kreeg door de rechtbank Zeeland-West-Brabant. Rond dezelfde tijd vielen de e-commerceactiviteiten van de Rehab, Bullboxer, Gaastra en Nubikk stil. 

Een week geleden werd UFG uiteindelijk failliet verklaard. Kort hierna werd bekend dat Rehab een faillissement niet heeft kunnen voorkomen. Lang duurde de radiostilte niet: in dezelfde week kwam er al een doorstart van de grond. Financiële details hierover zijn niet bekendgemaakt.

Nubikk, een ander label van UFG, was een faillissement voor. Het bedrijf kocht begin maart zijn aandelen terug van het moederbedrijf en gaat na 5 jaar zelfstandig verder. Die webshop is inmiddels weer live.

Bezoek Rehab @ CAST showroom 620

Bron: Retailtrends 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...