Schoenendagen in CAST

Op zondag 13 september starten de Schoenendagen. Alle vaste showrooms zijn tot en met vrijdag 18 september geopend. De Schoenendagen (voorheen bekend als BUY & BLOOM) zijn het centrale moment in het inkoopseizoen. Het aanbod is deze editie sterk. “Een platform en permanente locatie krijgt in deze tijd een sterkere betekenis”, aldus Marijn Verschure van CAST. Exposanten die deze editie o.a. aanwezig zijn; Fred de la Bretoniere, BRONX, La Strada, Ambitious en Filomoti. Nieuwe merken ontdekken, inkopen, nieuwe contacten opbouwen en bestaande contacten aanhalen doe je tijdens deze week!

Alles op één locatie
CAST biedt het gemak om veel exposanten op één locatie tegelijk te bezoeken. Het idee klinkt ouderwets, maar is nog steeds super relevant voor de bezoeker. Met de aanvulling van de gastexpo tijdens de eerste twee dagen van de Schoenendagen wordt het aanbod alleen maar completer. Hierbij nu niet aanwezig zijn als exposant is eigenlijk niet verstandig, gezien het internationale beursklimaat. De gastexpo is te vinden op de 1e verdieping en in gastexpo 602 (3e verdieping). In verband met corona is voor deze editie een extra ruimte ingericht zodat voldoende ruimte voor de bezoeker en exposant ontstaat. Ben jij benieuwd welke merken allemaal aanwezig zijn?

Bekijk hier de volledige merkenlijst.

Nieuwe opzet
Door de gestelde maatregelen heeft CAST een nieuwe opzet van deelname gecreëerd. Als deelnemer aan de Schoenendagen heb je de keuze om naast de normale aanwezigheid voor zondag en maandag extra dagen toe te voegen. Indien je als leverancier vanaf dinsdag tot vrijdag extra afspraken kunt plannen met bezoekers dan kun je hier extra 4 dagen aan je deelname toevoegen. Extra gemak voor deelnemer en voor de bezoeker om afspraken te spreiden. BRONX, Ambitious en Manexco zijn de hele week aanwezig. De meeste exposanten zijn er op zondag 13 september & maandag 14 september.

Veilig en succesvol inkopen bij CAST
Natuurlijk staat de veiligheid van bezoekers en exposanten voorop. Bij een bezoek aan CAST vragen we iedereen de huisregels en hygiëne maatregelen te respecteren en op te volgen. In het pand en op de beursvloer geldt een protocol en zijn diverse zichtbare maatregelen getroffen om de bezoeker en exposant op een prettige en veilige manier zaken met elkaar te laten doen.

Aanmelden en snel de beurs betreden: Gebruik de CAST-app! 
Bij de gastexpo kun je eenvoudig inchecken met je persoonlijke QR-code. Registreer alvast (eenmalig) online en voorkom een wachtrij! Bij de entree van de beurs scannen we iedereen zijn persoonlijke QR-code.

Hoe kom ik aan een persoonlijke QR-code? 
  1. Maak een account aan op cast.nl
  2. Je ontvangt een e-mail om een wachtwoord aan te maken
  3. Download de CAST-app
  4. Login met je account in de CAST-app
  5. Bij de entree hoeven we dan alleen nog je QR-code te scannen (deze kun je bij al onze evenementen gebruiken)
 
 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...