CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Samenkomen bij CAST!

Samenkomen bij CAST!

Zoek jij een dynamische locatie waar je een evenement kunt organiseren? Bij CAST bieden we verschillende ruimtes aan die naar jouw wens kunnen worden ingericht. Meer weten? Bekijk hieronder ons aanbod van verschillende ruimtes.

CAST is makkelijk bereikbaar, er zijn goede parkeermogelijkheden en het is een groot indrukwekkend pand. Het telt 3 verdiepingen met 150 vaste showrooms die op seizoensgebonden wijze producten in een B2B omgeving verkopen en dat maakt CAST een unieke locatie voor het geven van onder andere vergaderingen, trainingen, lezingen of collectiedagen.

Bekijk hieronder een overzicht van onze mooie ruimtes: 

Four80

FOUR80 is een ruimte waar veel daglicht aanwezig is. Hierdoor is deze grote witte ruimte goed geschikt om een presentatie of vergadering te geven. Ook zijn alle opstellingen naar jouw wens mogelijk en er is ruimte voor 50 personen.

480.jpg

Bistro

De bistro is een sfeervolle en relaxte ruimte voor een presentatie, lunch of borrel. Deze ruimte is geschikt voor 20 personen. In de Bistro is er ook een bar aanwezig. Er zijn in de Bistro verschillende opstellingen mogelijk. 

bistro.png

Fotostudio

De fotostudio is een grote ruimte van 4 meter hoog en een witte achterwand van 7 meter breed. In deze ruimte is veel daglicht! Er kan gebruik gemaakt worden van een daglicht set en reflectoren. Ook is het mogelijk om deze ruimte voor meerdere dagen te huren.

fotostudio.jpg

Het plein

Meer dan één ruimte nodig? Het plein is zeer geschikt voor bijvoorbeeld plenaire sessies. Er kunnen hier meerdere ruimtes tegelijk worden gebruikt, met een centraal plein in het midden. De ruimtes zijn geschikt voor trainingen en vergaderingen en er is ruimte voor 80 personen. 

het-plein.jpeg

E-lounge

Deze rustige ruimte is geschikt voor kleinschalige presentaties of vergaderingen. In de E-Lounge is er een bar aanwezig met koffie en thee faciliteiten. De ruimte is gemoedelig en rustig, tevens kan er ook sfeerverlichting worden toegepast. De E-Lounge is geschikt voor 15 personen.

elounge.jpg

Vergaderruimte

In de vergaderzaal houd je in alle rust en beslotenheid je bespreking of presentatie. Er zijn verschillende soorten zaalopstellingen mogelijk, zodat de zaal past bij jouw activiteit. Deze ruimte is voorzien van alle gemakken voor vergaderingen en presentaties tot 15 personen. 

vergaderzaal.jpg

Zien is geloven en daarom nodigen we je graag uit om bij ons langs te komen zodat we je alle ruimtes kunnen laten zien en jezelf de bijzondere ruimtes midden in ons centrum voor schoenen, sport en mode kunt ervaren. Neem contact op met Nikki de Gier via info@cast.nl of bel +31(0)30 603 7233

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...