CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Rehab Footwear x Nicolette van Dam en Bas Smit

Rehab Footwear x Nicolette van Dam en Bas Smit

De nieuwe collectie van Rehab Footwear in samenwerking met Nicolette van Dam en Bas Smit is uit! Dit jaar heeft het stel vier paar gave sneakers voor zowel mannen als vrouwen ontworpen.

Rehab heeft er dit jaar voor gekozen dat ook retailers de sneakers kunnen aanbieden, waardoor men de lokale winkels kan steunen in deze lastige tijd. Per verkocht paar sneakers gaat €15,- naar drie grote kinderziekenhuizen in Nederland: het Sophia Kinderziekenhuis, het Emma Kinderziekenhuis en het Prinses Máxima Centrum. Kortom: het kopen van Rehab schoenen kopen doe je met een goed doel!

Nicolette van Dam

De dames schoenencollectie van Nicolette bestaat voornamelijk uit witte sneakers met kleurrijke details, die allen limited edition zijn. De sneakers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en uiteraard met de perfecte pasvorm die je van REHAB gewend bent. Nicolette over de Ziya Nicolette Lizard White-Gold sneaker: "Een geweldige opvolger van de sneakers van afgelopen jaar, waar we enorm veel goede reacties op hebben gekregen. De speciale leerprint van het gouden leer in combinatie met het zachte gewassen witte leer maken m stoer, fashionable en toegankelijk. Daar hou ik van."

Bas Smit

Ook de heren schoenencollectie van Bas voor komende zomer is ontzettend tof! Bas heeft er voor gekozen om 3 witte modellen neer te zetten met gave details en 1 coole runner. Bas over de Hunter Grey Sneaker: "Ik ben heel trots op deze nieuwe runner: stoer en fashionable. Het mooie grijs is goed te combineren met veel andere kleuren en lekker fris en fruitig voor de zomer.” De zachte, echte leren voering draagt super fijn en de binnenzolen zijn uitneembaar. De zool is gemaakt van lichtgewicht PU in combinatie met een rubber loopvlak en geeft je heel de dag een ultiem comfort.

De collectie is vanaf dit weekend verkrijgbaar bij verschillende winkels. 

Bezoek de Rehab showroom 620 @ CAST 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...