CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

PREVIEW MEN editie III op 11 juli 2022

PREVIEW MEN editie III op 11 juli 2022

Na het succes van de eerste twee edities van PREVIEW MEN staat de volgende editie gepland op 11 juli 2022. De mooiste collecties voor lente zomer 2023 worden getoond op een beursvloer van ruim 1.000m2 met heerlijke hapjes, drankjes die door de organisatie aan zowel bezoekers als deelnemers worden aangeboden. In een relaxte sfeer ‘previewen’, waar het om draait: product!

DAMESEDITIE

Inmiddels is de organisatie druk bezig met de ontwikkeling van een aparte dameseditie die plaatsvindt begin juli 2022. Diverse merken hebben positief gereageerd op een deelname aan de eerste dames editie. “Een uitgebalanceerd aanbod in dezelfde opzet als de heren editie met aanpassingen op kleine details moeten van de dameseditie ook een sterk format gaan maken’’, aldus Marijn Verschure van de beursorganisatie. “Een beurs waar je als bezoeker én als merk graag de hele dag wilt zijn”. De organisatie komt binnenkort met meer informatie over de merkenlijst en de definitieve datum.


LET’S PREVIEW

PREVIEW bestaat sinds juli 2020 en is een nieuw initiatief van CAST, gelegen in Nieuwegein. In samenwerking met enthousiaste mode-agenturen en merken zijn er inmiddels twee edities met succes georganiseerd. Ontmoeten en vakkennis opdoen in een ongedwongen sfeer door mooie en op elkaar aansluitende merken van nú te bezoeken. Een overzichtelijke beursvloer met een eenduidig concept en eenvoudige presentatie voor elk merk. Een unieke samenkomst van relevante merken voor relevante winkels.

SAVE THE DATE

PREVIEW MEN - 11 juli 2022

AANMELDING MERKEN 

Merken kunnen zich aanmelden via deze link: https://cast.nl/preview/registration.
Voor het deelnemen aan PREVIEW gelden toegangsregels. De deelname is definitief na bevestiging vanuit CAST.

AFTERMOVIE 

Bekijk hieronder de aftermovie van de afgelopen editie in januari 2022. 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...