PFM presenteert "de schoenenwinkel index" in het PFM Experience Centre, tijdens de Schoenendagen (4&5 september).

Tijdens de Schoenendagen plaatst PFM het PFM Experience Centre bij CAST in Nieuwegein om de deelnemers kennis te laten maken met bezoekersdata, op de meest innovatieve manier. Met een speciale index voor schoenenwinkels, die ze vergelijken met een retail en winkelcentra index, kunnen ze u meenemen in de landelijke ontwikkeling van schoenenwinkels en mogelijke trends voorspellen.

PFM Intelligence Group

People Flow Management. Dat is waar PFM Intelligence Group voor staat. Ze zetten bezoekersstromen en gedrag om in data. Met onze inzichten en systemen worden locaties overal ter wereld geoptimaliseerd. Denk aan winkelstraten, winkels, winkelcentra en stadscentra.

Met meer dan 35.000 installaties wereldwijd en meer dan 30 jaar ervaring registreert PFM meer dan 20 miljoen bewegingen per dag. Het inzicht dat hiermee wordt gegenereerd wordt dagelijks toegepast door een breed spectrum aan opdrachtgevers om beslissingen te nemen en beleid bij te stellen.

De schoenwinkel index
Op basis van bezoekersdata kan men bepaalde ontwikkelingen zien en mogelijke trends voorspellen, iets wat voor winkeliers altijd al interessant en belangrijk is geweest, en wat men in staat stelt de juiste beslissingen te nemen.

De vraag naar inzicht in bezoekersstromen werd steeds belangrijker tijdens en in de herstellende periode van corona. Met de schoenwinkel index zal PFM laten zien hoe schoenenwinkels reageerden op de coronapandemie in contrast met stadscentra, buurtwinkelcentra, modewinkels en online webwinkels. Volgend op het herstel zullen ze ook de ontwikkeling van de bezoekersaantallen bij schoenenwinkels na corona in beeld brengen.

Ook kan men, door de vergelijking te maken, zien welke dagen een betere veerkracht vertonen, hoe de omzet in de schoenenindustrie zich verhoudt tot de bezoekersaantallen van schoenenwinkels, en meer.

Ervaar het allemaal, tijdens de Schoenendagen op 4 & 5 september, waar PFM jou van harte uitnodigt om een kijkje te nemen in het PFM Experience Centre, waar ze jou meer kunnen vertellen over de schoenwinkel index en hoe bezoekersdata jouw winkel naar een hoger niveau van inzicht kunnen tillen.

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...