CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Ontmoet de nieuwkomers in Bergstein’s sloffencollectie

Ontmoet de nieuwkomers in Bergstein’s sloffencollectie

Bergstein is een succes. De iconische regenlaarzen in vele kleuren doen het fantastisch bij retailers. En dat succes groeit verder. Want met een vernieuwe positionering en nieuwe toevoegingen aan de nog jonge sloffencollectie, is Bergstein dit najaar weer een feestje in de winkel.

Bergstein staat bekend om zijn iconische regenlaars in alle kleuren van de regenboog. Om het merk te updaten en om de retailers nog beter te ondersteunen in de communicatie, onderging Bergstein recent een transformatie: van B Happy, gericht op vrolijkheid, naar B Original: gericht op het vieren van de uniekheid van ieder kind én de laarsjes zelf.

Want regenlaarzen zijn er vele soorten en maten – er is maar één Bergstein.

Buiten droge voeten, binnen warme voeten
De eigenheid en kleurrijke expressie van Bergstein laat zich niet alleen zien in de regenlaarzen! Want het laarzenmerk heeft ook al jaren een succesvolle sloffencollectie. De Cozy’s. Deze sloffen worden in Europa geproduceerd en zijn gemaakt van zuiver scheerwol. Heerlijk warm, verkrijgbaar in alle kleuren en voorzien van latexzool waardoor uitglijden tijdens het spelen verleden tijd is. Een vrolijk en kwalitatief product dat onmisbaar is voor klanten die al Bergstein laarsjes hebben.

De nieuwkomers: een succes op de beurs
Vanwege het succes breidt de collectie uit met een Cozy Baby en een Cozy Lux. Zeker de babyslof, was al lange tijd een wens van Bergstein! Met deze slof en de Cozy Lux is het Bergstein aanbod nog completer. Tijdens de nieuwe kindermodebeurs PREVIEW KIDS in CAST werden deze modellen voor het eerst met gepresenteerd.

· Cozy Baby

Het babyslofje is gemaakt van zuivere scheerwol en is voorzien van aantrekkoord met stopper. Zo sluit het goed aan op het babyvoetje en gaat het niet snel uit. Extra leuk om te verkopen als cadeau, want Bergstein levert deze slof met speciale cadeauverpakking.

· Cozy Lux 

De rijkere uitvoering van de populaire slof. De Cozy Lux is gemaakt van dezelfde zuivere scheerwol als andere modellen, en voorzien van een soepele leren onderzool. Dit model is in verschillende kleuren verkrijgbaar en ook in volwassenmaten.

Breng kleur en originaliteit in je winkel met Bergstein Beide modellen zijn in de presale van Antar Shoe verkrijgbaar en zullen FW24 in de winkels liggen. 

Ontdek de nieuwste collectie @ CAST showroom 469 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...