CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Ontdek de nieuwste collectie van Premium Inc. tijdens de Schoenendagen

Ontdek de nieuwste collectie van Premium Inc. tijdens de Schoenendagen

Premium Inc. is tijdens de Schoenendagen aanwezig in CAST met de merken: PME Legend, Cruyff, l’Ascolana en UP.

Premium Inc. is een Nederlands, internationaal georiënteerd schoenen- en kledingbedrijf. Zij bouwen merken met een eigen identiteit. PME Legend, Cruyff, l’Ascolana en UP zijn tijdens de Schoenendagen te vinden in showroom 428. 

PME Legend

PME Legend is een lifestyle brand die staat voor vrijheid, mannelijkheid en avontuur, gesymboliseerd door de wereld waarin klassieke propeller aangedreven cargo vliegtuigen de basis vormen. Het avontuurlijke is gebaseerd op het leven van een cargo piloot. De wereld van PME Legend is geïnspireerd op de extreme, zware en veeleisende omstandigheden waarin de cargo piloten nog dagelijks hun werk doen met hun klassieke Amerikaanse propeller aangedreven cargo vliegtuigen. 

Cruyff

De essentie van het Cruyff merk is ontleend aan de persoonlijke filosofie van Johan Cruyff:  'Het leven draait helemaal om de best mogelijke versie van jezelf te worden'. Het merk Cruyff gaat over het ontdekken waar je goed in bent en het hebben van de juiste focus en vastberadenheid om er te komen. De producten zijn trendy, elegant en altijd onafhankelijk. Ze drukken vertrouwen, persoonlijke kracht en stijl uit.

l’Ascolana

Het merk l'Ascolana is ontstaan in een italiaanse omgeving die gedomineerd werd door voetbal en een groeiende interesse in fijne kwaliteitsproducten, afkomstig uit Italië. De ontwerpen van l'Ascolana zijn beperkt tot mode: zij streven er naar om kwalitatief hoogstaand, goed ontworpen Italiaanse 'tempo-libero' schoenen te leveren. 

UP

UP staat voor natuurlijk comfort. Mooie schoenen maken zonder onze planeet zwaar te belasten: UP geloofd dat het kan. Daarnaast steunen zij met elk verkocht paar de Stichting Up. Zo werken zij samen aan een betere toekomst voor de planeet én haar bewoners.

Benieuwd naar de nieuwste collectie van bovenstaande merken? 

Ontdek de merken @ CAST tijdens de Schoenendagen (7, 8, en 9 maart) in showroom 428.

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...