CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Bekijk de nieuwe collectie van Maruti!

Bekijk de nieuwe collectie van Maruti!

Lees in dit nieuwsitem meer over de nieuwe collectie van Maruti.

In de nieuwe SS24-collectie brengt Maruti een overvloed aan kleurnuances in gevarieerde modellen. Met deze nieuwe collectie bewijst Maruti dat de sneakertrend nog lang niet voorbij is. Daarnaast voegt Maruti een vernieuwende 'touch' toe aan hun collectie slippers en sandalen.

De nieuwe sneaker-, sandalen- en slippercollectie van Maruti is verrijkt met goud- en zilveraccenten in leer. Voor degenen met meer durf bieden de ontwerpen met all-over metallics de perfecte keuze. Terwijl goud en zilver voor verfijning zorgen, voegt het gebruik van kleur naast neutrale tinten een speels element toe. Dit is te zien door de hele collectie.

Voor de bestverkopende schoenen van Maruti zijn nieuwe varianten ontworpen. Ze combineren de vertrouwde populariteit van de bestsellers met frisse ontwerpelementen die een compleet vernieuwende draai geven aan deze favorieten.

Uiteraard mag Maruti’s bekende pixelprint niet ontbreken in de collectie. Iedere schoen is dan ook voorzien van deze pixelprint, als accent of all-over.

De nieuwe designs zijn perfect voor elke gelegenheid en gemakkelijk te combineren met elke outfit. Dus als je op zoek bent naar mooie sneakers, slippers en sandalen om jouw klant mee te kunnen verblijden, neem dan zeker een kijkje bij de nieuwe collectie van Maruti.

Bekijk een greep van de collectie van Maruti nu online op de BrandPortal! 

Stappenplan BrandPortal:
Stap 1. Log in of registreer je als je geen account hebt 
Stap 2: Bezoek de collectiepagina van de BrandPortal 
Stap 3: Bekijk de collectie van Maruti en neem gerust contact op

BrandPortal Maruti

 

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...