Maruti

Afwezig

Bo Sport International B.V.

Schoenen met een clean design en bijzondere kwalitatieve materialen

Onze drijfveer is simpel: gewoon mooie schoenen maken. In design én kwaliteit. Elk seizoen laten we ons inspireren door trends die worden verwerkt in nieuwe materialen

Over Maruti: with a touch of animal Maruti staat voor schoenen met cleane designs en bijzondere, kwalitatieve materialen.

Onze roots liggen in Nederland. In het landelijke Weert om precies te zijn, omgeven door akkers en water. De ideale basis om inspiratie en experiment de ruimte te geven. Met een klein toegewijd team wordt aan de collectie gewerkt, als één familie. Onze drijfveer is simpel: gewoon mooie schoenen maken. In design én kwaliteit.

Elk seizoen laten we ons inspireren door trends die worden verwerkt in nieuwe materialen. Doordat we veel werken met natuurlijke materialen en experimentele wassingen is niet één paar precies hetzelfde. Dat maakt elk paar Maruti schoenen uniek.

In 2012 introduceerden we de ‘Gimlet’. Een damesschoen gemaakt van hair-on leather met een dieren- of fashionprint vernoemd naar de sophisticated jaren ’20 cocktail. Naast de succesvolle dierenprints voegen we elk seizoen ook nieuwe fashionprints toe aan de collectie. We gaan bewust om met onze materialen en maken van de restanten ook andere producten, zoals armbanden, riemen en portemonnees.

Contact

Adres

Marconilaan 6 - 6003 DD Weert 275 - 6000 AG Weert


T 495574500
F 495548505
E info@marutifootwear.com

www.bosgroup-int.com

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

B2B-shop

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...